MANAFU*

Abonamente Evensys

Prima mea experienta cu Diaspora, alternativa Facebook

Dimineata, la prima ora, eram 6 romani pe Diaspora, reteaua sociala lansata in miez de noapte ca o alternativa pentru Facebook si ma intrebam daca aceasta noua “jucarie online” va prinde la noi dincolo de entuziastii social media. Si Heello s-a dorit a fi o alternativa pentru Twitter. A mai auzit cineva de el?

Revenind la Diaspora, la prima vedere, ai impresia ca vezi un Facebook in culorile Google Plus, iar cand vezi ca insista sa te identifici prin hashtags, gandul iti fuge un pic si la Twitter. Ai liste de prieteni predefinite asemenea Cercurilor pe Google Plus, iar ca username primesti ceva de genul joindiaspora.com/u/manafu. Propune deocamdata o singura aplicatie, Cubbi.es, evident, dedicata galeriilor foto.

Cu ce am ramas eu dupa primele minute? Cu ideea de a aranja conversatiile dupa hashtags, ceea ce ne place si la Twitter, nu?

4 comentarii

  1. vipe says:

    Asta presupun ca e este o reclama pentru ca doar am intrat pe acel site si deja am vazut o problema bug.Oricum, fie vorba intre noi nu vad rostul unei platforme de socializare mai slaba decat ceea ce este acum pe online.
    Am auzit de pregatirea unei retele de socializare pentru Romania facuta de niste baieti mai putin cunoscuti!

  2. Alina Ilioi says:

    Nu am auzit până acum de Diaspora. Presupun că intenţia acestui articol a fost ca să auzim, nu?:d Hehe

  3. […] a ii indeparta pe oameni de Facebook, care au esuat la scurt timp dupa lansare. Intre ele se afla Diaspora, Unthink si Altly. Mi-am facut conturi pe toate acestea, la vremea respectiva, degeaba. Nimeni nu […]

  4. Bookmarks #4 says:

    […] aflat despre două rețele sociale: Diaspora (via Manafu) și UnThink (via Dragoș Smeu) pe care le voi testa de îndată ce voi avea puțin timp […]

Comentează