MANAFU*

Abonamente Evensys

Se vor grabi brandurile sa foloseasca Google+ Pages?

De vreo doua luni, in orice workshop sau training de social media sunt intrebat: Ce parere ai despre Google Plus? Si intrebarea vine de la oameni din companie cu care lucrez sa punem la punct o serie de pagini de Facebook. Unele inca nu au un username sau abia descopera un welcome page ori inca folosesc un profil in loc de fan page.

Daca ne uitam la paginile companiilor pe Facebook, vom vedea ca cele mai multe nu au trecut de Wall, Info si Photos. Hai, unele mai au si o aplicatie – doua. Si vorbim de Facebook, aceasta social media darling care creste mai ceva ca Fat-Frumos.

In conditiile in care inca invatam cum sa folosim Facebook, ce sanse are Google+ Pages la noi?

In acest moment, Google+ Pages au fost lansate doar pentru o serie de branduri:

UPDATE: La scurt timp, inregistrarea a fost deschisa pentru toti doritorii.

8 comentarii

  1. bobocx says:

    In Romania are cineva ?

  2. Iulian says:

    Companiile vor trece spre paginile Google+ dar probabil se va intampla ca si cu majoritatea conturilor care s-au facut in .ro pana acum (abandonate dupa scurt timp).

    O miscare interesanta pe care ar putea sa o faca ar fi daca ar anunta ca site-urile si link-urile paginilor de companii pe google+ vor fi mult mai bine indexate in motorul de cautare daca vor fi postate.

    Sunt chiar curios sa folosesc paginile. Waiting…waiting…waiting 🙂

  3. Manuel says:

    La inceput vor merge acolo pentru ca este bine sa ai o patratica si acolo. Apoi vor tatona terenul. In orice caz, cei care sunt primii oriunde ar merge au avantajul ca au teren mai mare de desfasurare, pot invata mai din timp modul in care functioneaza reteaua.

    Chiar daca multi nu dau speranta retelei Google+ vad ca Google face manevre mult mai mari ca in alte cazuri pentru includerea in orice alt serviciu. Cred ca de data is all or nothing si zic ca e o idee buna ca companiile sa sara cu crearea de pagini pe G+.

  4. Sorin says:

    Nu cred ca suntem primii, dar nu putem sa scapam o astfel de oportunitate de la Google – http://gplus.to/GameShop

  5. Şerban says:

    Mi-am făcut şi eu o astfel de pagină, la scurt timp după ce serviciul a fost făcut public.

    Mi se pare mult mai uşor de folosit faţă de „concurenţă“.

  6. Daniel says:

    A luat amploare Google Plus, “toti” au inceput sa il foloseasca

  7. Brandurile se vor grabi, insa nu le va ajuta momentan prea mult!

    Google+ Pages a fost lansat un pic prematur! Au doar cateva optiuni generale: nume, descriere poze si link.. Nu se ridica (inca) la concurenta adusa de Facebook Pages
    Mai multe: http://www.vectorash.ro/google-plus-business-pages-released/

  8. Șerban says:

    Îmi place că, de fiecare dată când Google apare cu ceva nou, lumea privește cu reticență serviciul respectiv.

    Țineți cont de faptul că Google e un gigant și oricât ar încerca „concurența”, nu va reuși să îi depășească. Eu am contat întotdeauna pe Google și așteptările nu mi-au fost înșelate. Am încredere în serviciile lor, chiar dacă numai o mică parte sunt deschise publicului (vezi clipul „The Beast File: Google”).

Comentează