MANAFU*

Abonamente Evensys

Unii chiar lucreaza la banca viitorului

Mi-am facut eu Banca Social Media acum cateva saptamani, dar nu m-am gandit atunci ca momentul reinventarii banking-ului nu e foarte departe. Un blogger american a creat Movenbank, prima banca fara carduri, ce va fi unul din primele exemple ale filosofiei cashless society. Vorbim de un concept inca, proiectul fiind in stadiul Alpha. Chiar si asa m-am inscris pe mailing list.

In Lituania, un producator de software bancar a creat o interfata de administrare a treburilor financiare pentru Kinect, asemanatoare cu celebra jucarie din Minority Report.

Eu chiar cred ca in viitor sediile bancilor vor fi locuri de socializare, asta si pentru ca in toata evolutia asta digitala, vom avea mereu nevoie sa ne intalnim fizic.

3 comentarii

  1. valeria says:

    unii chiar mai stiu sa viseze

  2. Claudiu says:

    Salut.

    Sincer, ideea lor nu mi se pare deloc buna. Folosesti o banca pentru a face tranzactii. Nu ca sa dai din maini in toate directiile pentru a rula un meniu. NU cred ca fi aplicata vreodata la scara larga. E mult mai ok un meniu touch. Ok vrei sa incluzi social life in banca, fa-o printr-un panou senzitiv. Eventual sa aibe o interfata sociala (preferinte, cursuri).

  3. engambament says:

    aerobic banking

Comentează