MANAFU*

Abonamente Evensys

Ce jocuri pentru Xbox imi recomandati?

Dupa succesul Black Friday in Romania, au mai aparut cateva oferte pe zile sub diverse titulaturi. X-Day, de la GamesLine, este o astfel de initiativa, programata pentru 13.12.11.

Pentru mine vine tocmai la fix, caci mi-am propus ca, pe langa niste carti, sa studiez in vacanta de iarna si niste jocuri. Vreau sa “sterg praful” de pe Xbox. L-am luat in vara si nu l-am folosit aproape deloc. Dar am o mare provocare. Cu ce sa incep?

Pana acum am jucat doar doua jocuri pentru Kinect: Kung Fu Panda 2 si Kinect Adventures. Vreau in vacanta sa joc ceva clasic, nu stiu, un joc, doua care sa ma faca sa prind gustul de gaming.

Astept sa vad ce reduceri aduce X-Day, dar inainte de ziua de marti ar trebui sa imi fac o lista de jocuri. Cu ce ar trebui sa incep? Ce recomandati unui “boboc”? Chiar mi-ar prinde bine un pic de ajutor.

Tags:

9 comentarii

  1. Incearca Halo. E unul din jocurile exclusiv lansate pentru Xbox si are vreo 3-4 parti. Sau Mass Effect.

  2. Sorin says:

    Sunt titluri ce necesită prezența senzorului și altele care au anumite facilități specifice.
    În general depinde ce cauți pentru Kinect – fun (Raving Rabbids, Rapala for Kinect), fun cu prietenii (Just Dance 3, Black Eyed Peas Experience), sport/fitness (My Self Defence Coach, Action Sports Adrenaline). Mai multe pentru Kinect aici http://bit.ly/kinectgs
    Pentru Xbox 360 (fără senzorul Kinect) – aici ai mai multe alegeri. Dacă-ți place să fii detectiv și să investighezi cazuri ciudate, nu e nimic care să bată L.A. Noire. Dacă-ți plac cursele cu mașini, cam orice mai recent din seria Need for Speed și Forza Motorsport. Dacă te jucai cu jucării Batman, Batman Arkham City e întruchiparea cavalerului întunecat. FIFA 12 dacă ești pasionat de fotbal, Mortal Kombat sau Street Fighter dacă ai chef de ceva cu bătaie. Dacă cauți ceva cu poveste și personaje extraordinare – cam orice din seria Assassin’s Creed. Mai multe aici http://bit.ly/xbox360gs

    Dacă cauți și ceva reduceri, putem discuta cu mare plăcere.

    Numai bine!

  3. Ciprian says:

    Eu iti recomand cu caldura un Gears of War 1,2,3… este superb. Iti pot imprumuta GOW2 daca vrei.

  4. Ciprian says:

    Iar daca vrei jocuri la preturi ok cauta pe ebay.co.uk, le iei jucate dar la super preturi si ajung in cateva zile. Am dat pe 4 jocuri in jur de 150Ron, pretul.de magazin depasind 600

  5. Daniel Luca says:

    Daca vrei ceva de bataie dar mai usor poti incerca
    Ultimate Marvel vs Capcom 3 sau chiar Tekken 6.
    Street Fighter 4 devine distractiv dupa ce incepi sa inveti jocul si daca joci online te caftesc fara sa intelegi ce se intampla.
    Eu ti-as recomanda Just Dance 3, Geometry Wars Retro Evolved 2, Braid ( poti sa il iei si pe PC ), Batman Arkham City

  6. Trip says:

    Alan Wake, Dead Space, The Saboteur.

  7. kara_regina says:

    COSSACKS—BACK TO WAR – doar ce l-am terminat si mi s-a parut superb

  8. Arabela says:

    Ciprian , cum pot cumpara de pe “ebay.co.uk” ? Trebuie sa am un cont in banca ….sau cum ?

Comentează