MANAFU*

Abonamente Evensys

Social media in Romania (Decembrie 2011)

Se incheie anul in curand si daca ma uit in urma, pot spune ca a fost unul linistit in social media. Sau previzibil. Twitter si blogurile nu au avut cresteri majore si nici nu cred ca le vom vedea in 2012, desi inca mai am sperante pentru platforma de microblogging. Despre noul val in blogging voi scrie intr-un post viitor.

Facebook a crescut dupa asteptari si a trecut de 4 milioane de conturi in Romania. La fel, TPU.ro a avut o evolutie frumoasa. Probabil o s aincep sa il folosesc si eu in 2012. Mi-ar placea sa vad o alta interfata, poate cumva inpirata din vechiul YouTube, cu new stuff, featured stuff, trending topics ca pe Twitter etc.

Nu stiu daca a fost cineva surprins de regresul inregistrat de Hi5 si Neogen. Netlog se tine pe pozitii si inceraca sa nu piarda teren prea mult. Google Plus inca nu ofera date relevante, asa ca voi renunta la cele gasite pe Find People On Plus. Ma uit acum si la Tagged.com, dupa ce a cumparat Hi5, insa momentan are doar 290.000 de vizitatori unici pe luna in Romania.

Care credeti ca vor fi cele mai interesante miscari in zona in 2012?

5 comentarii

  1. gaben.ro says:

    eu ma mir ca a disparut Youtube din topul tau. si eu zic ca ar prinde podiumul.

  2. Nu ştiam de ce am aşa puţini followeri. În loc să zic că nu muncesc, dau vina pe statistici. 🙂

  3. marian says:

    Cred ca si tagged si hi5 sunt in cadere libera! Toate pitipoancele de pe hi5 si taged s-au mutat pe facebook acum. Facebook cred ca o sa creasca in continuare, or sa fie din ce in ce mai multe conturile celor de varsta a 2-a. Oare myspace exisa in romania? Il foloseste cineva?

  4. REFORMAS says:

    Hi 5 gata nu mai este ce a fost o data ,cat de curand o sa dispara websiteul asta social…acum infloare este FACEBOOk

  5. […] blogurile pentru research sau dezvoltare personala. Astazi, situatia e diferita. De exemplu, Manafu ne zicea la sfarsit de an ca sunt 4,1 milioane de romani pe Facebook si 51,000 pe Twitter. Ma gandesc ca o buna parte dintre […]

Comentează