MANAFU*

Abonamente Evensys

Social Media in Romania (Noiembrie 2011)

Am intarziat cu statisticile din social media pentru noiembrie. De fapt, daca ma uit la date, puteam sa sar peste aceasta luna. Ca nu am vazut nimic spectaculos. Totul devine previzibil chiar. Ma uitam la “caderea” Hi5 si incercam sa imi inchipui cum ar putea scapa aceasta retea de “urgia” Facebook. Pe de alta parte, cea mai grozava retea din lume pare sa nu mai creasca in Romania. Cred, mai degraba, ca a “inghetat” counter-ul si de aceea de o luna nu vedem o evolutie. TPU si LinkedIn cresc foarte frumos. Bravo!

8 comentarii

  1. Deci e clar ca Facebook nu face 4 000 000 de conturi anul acesta. Oricum anul viitor, cu toata nebunia despre listarea acestei retele sociale sa mai creasca destul de mult. Este interesant de urmarit cat de repede va creste Google plus. Eu cred ca anul 2012 va fii anul GOOGLE. Cred ca vor relansa multe servicii si le vor integra in Google plus si vor promova intens aceasta retea.

  2. alex says:

    Se pare ca si triluliu e in scadere, cel putin eu m-am obisnuit cu ei peste 3.000.000. Cu atat mai mult ca au lansat noi proiecte.

  3. Felix says:

    Din cate se vede manelismul societatii se reflecta si pe retele sociale. In top sunt manelistele facebook si hi5, iar alea care ar trebui sa produca schimbul de idei si dezbaterea in Romania sunt la coada. Sa speram ca timpul le rezolva pe toate.

  4. Shobby says:

    Sa speram ca va mai creste Googlee +

  5. Doar 20 000 de utiliz de Google Plus? Cam putin avand in vedere ca majoritatea romanului are gmail..

  6. Mă așteptam să stagneze Facebook la un moment dat. Până să intre în declin cred că mai durează, dar am observat că tot mai multă lume tinde să migreze spre alte rețele sociale.

    @Victor Stanescu Mie chiar mi se par ecă sunt puțini cei care folosesc Gmail, foarte mulți s-au obișnuit cu Yahoo și acolo au rămas înțepeniți. Cu G+ am observat că se obișnuiesc destul de greu și încă nu a intrat în rutina lor online. Cred că e doar o chestiune de timp.

  7. Eduard says:

    G+ a introdus la inscriere obligativitatea unui numar de telefon care sa fie confirmat printr-un SMS … o chestie foarte complicata, asa incat nu-i vad sa evolueze prea rapid.

    Am fost nevoit sa renunt deja la un nr. de telefon care era prea “popular” si eram sunat sa mi se vanda tot felul de investitii prin China sau alte aiureli … nu mai vreau sa trec printr-o experienta asemanatoare … si nu cred ca sunt singurul.

  8. […] Aaha, noah bine. Noapte bună! şi tatăl pleacă din cameră. A doua zi la ştiri aude că sunt 3.847.600 de conturi pe facebook în România şi că marile companii investesc tot mai mult în acest nou gen de publicitate. Şi […]

Comentează