MANAFU*

Abonamente Evensys

Am plecat la Milano

Merg pentru a patra oara la Milano cu gandul ca nici de data asta nu voi vedea tot ce trebuie vazut. Dar e mai bine asa, voi avea mereu un argument sa revin.

De fiecare data, am fost un pic pe fuga, ultima oara, acum doi ani, cu ocazia unui meci intre Inter si FC Barcelona. San Siro e un stadion cu adevarat impresionant.

Acum am ceva timp liber, asa ca mi-ar prinde bine cateva sugestii interesante. Mereu exista ceva de descoperit, nu?!

8 comentarii

  1. radhoo says:

    Daca iti plac masinile, poti sa vizitezi Muzeul Alfa Romeo. E la marginea orasului (in Arese), poti ajunge acolo cu autobuzul sau cu autostopul 🙂

  2. Ti-as recomanda musai sa mergi seara dupa ora 7 in zona I Navigli sau Brera pentru un aperitiv sau happy hour. Sunt zonele cele mai renumite pentru aperitive, zise si apericena, unde se strang toti milanezii dupa ce ies de la serviciu.
    Milano este locul cel mai cunoscut pentru aperitive in Italia, iar conceptul este simplu: iti iei ceva de baut si ai acces la bufetul barului, care de multe ori poate rivaliza cu preparatele unui restaurant.

  3. Dacă mergi pentru a patra oară la Milano, sigur ai tu câteva recomandări pentru noi. 🙂

  4. Andreea says:

    Milano e un oras tare frumos! Iti recomand cu caldura sa mergi sa vezi Arcul de Triumf. Si nu oricum, ci sa te opresti la o micuta pizzerie aflata fix vis-a-vis, intr-o zona extrem de linistita pe unde trec tramvaie din 1579 🙂

  5. Narcisa says:

    acum observ. galeria umberto din Napoli e cumva identică cu cea din Milano?

  6. Paul says:

    Distraţie faină la Milano !

  7. Razvan Pascu says:

    Eu iti recomand sa mergi la lacul Como, langa Milano. E un peisaj foarte frumos si iti poti petrece o zi pe acolo, in oraselele in care opreste vaporasul.

  8. am gresit eu poza. mersi de atentionare.

Comentează