MANAFU*

Abonamente Evensys

Despre SocialMediaTraining.ro

In 2009, am lansat blogul Strategist, orientat clar spre social media. L-am actualizat constant timp cateva luni. Nu a rezistat insa. Nu aveam o idee clara si mai ales un obiectiv bine definit. Am transferat in 2010 toate articolele pe blogul meu personal, Manafu.ro, unde am continuat sa public mult continut despre social media.

In ultimii doi ani, social media au crescut foarte mult in Romania si activitatea mea in domeniu odata cu ele. Am lucrat si lucrez in pozitia de consultant pentru diverse branduri, iar de  aproape trei ani, sustin training-uri in-house pentru companii si agentii. Am creat programe de training personalizate in peste 15 organizatii. Am cautat cea mai buna integrare a social media in comunicarea unor mari companii.

Cu SocialMediaTraining.ro, imi propun sa dezvolt un blog profesional despre social media, care sa sustina activitatile mele, dar mai ales sa devina un instrument util pentru oamenii de marketing si din agentiile de PR si publicitate. Va fi un blog cu multe studii de caz, noutati relevante, solutii si idei pentru branduri si ghiduri practice.

Voi continua sa scriu despre social media pe Manafu.ro, insa aici voi concentra cele mai multe informatii.

— Cristian Manafu, initiator SocialMediaTraining.ro.

 

Comentează