MANAFU*

Abonamente Evensys

Imi fac propria colectie de jeans

Cativa oameni din online stiu de pasiunea mea pentru jeans. Chiar am declarat in public ca mi-ar placea sa fac un blog dedicat celui mai folosit obiect vestimentar (si sper ca nu gresesc cand il declar astfel). Timpul limitat si nevoia de a invata mult mai multe despre acest icon, dar si existenta unor bloguri specializate la nivel mondial, care isi fac treaba foarte bine, au anulat orice tentativa de a-l porni. Am decis totusi ca din cand in cand sa pun aici pe blog cateva din lucrurile interesante gasite despre jeans.

Nu stiu cum sunteti voi, dar mie imi e din ce in ce mai greu sa gasesc jeans pe fizionomia mea. Multi din producatorii prezenti pe piata noastra au ramas ancorati intr-o serie de croieli deja standardizate, care nu mi se mai potrivesc. Mi se intampla sa cumpar o pereche si sa nu o mai port apoi daca am pierdut cateva kilograme. Sau daca s-au decolorat dramatic chiar de la prima spalare. Mi-am dat seama ca achizionez multe perechi, dar port doar cateva dintre ele.

Asa ca am decis sa imi fac singur “blugii”. Nu stiu sa existe la noi in tara un astfel de serviciu. Daca stiti unul, va invit sa il impartasiti in comentarii. Insa pe Internet gasesti o serie de site-uri specializate, unele chiar venind cu recomandari de la publicatii mari. Iata ce resurse am gasit pana acum:

Ma gandesc sa fac o incercare cu INDi, am si o reducere la ei pana la 1 februarie. Sunt curios ce o sa iasa. Titlul postului este, fireste, usor exagerat.

2 comentarii

  1. Spiep says:

    Grozavă idee! am şi eu aceeaşi problemă.
    Totuşi am o oarecare teamă cu hainele personalizate la distanţă… mi-ar plăcea un croitor local.

  2. […] celor 6 ani de blogging, m-am gandit sa ii fac un cadou lui Cristian Manafu. Nestiind ce marime poarta la blugi, m-am gandit la un cadou mai special. Astfel l-am rugat pe Moise Costin sa imi creeze o aplicatie […]

Comentează