MANAFU*

Abonamente Evensys

Zoso a decis sa isi inchida blogul

Zoso a decis sa isi inchida blogul la finalul acestei luni. Si-a sters contul de Facebook, si-a redenumit contul de Twitter si va pastra doar blogul in limba engleza. E o decizie surprinzatoare. Eu – asa cum i-am si zis aseara – sper sa se razgandeasca. Sau macar sa revina cu un blog nou. 

Temut si respectat deopotriva, cel mai citit si cel mai cunoscut blogger din Romania ramane pentru mine unul dintre pionierii blogging-ului de la noi si cel mai bun practician in domeniu, daca pot spune asa.

Nimic nu a fost intamplator in succesul sau. Studiaza pana la “milimetru” partea tehnica a blogului si nu rateaza niciodata subiectele esentiale, reusind adesea sa ofera mediului online exclusivitati importante. Nu cred ca a muncit cineva mai mult decat el in blogging.

Am vrut sa scriu aseara acest post. Am asteptat insa, crezand ca se va razgandi.

 

15 comentarii

  1. eu nu cred asta

  2. acsel says:

    Poate se apuca de consultanta. Poate isi deschide altceva. Poate are destui bani in conturi si se retrage in Caraibe. Poate l-a amentit cineva foarte serios, asa ca a dat shutdown.

    Va mai scrie pe refresh?

  3. Doamne-ajuta-i pe drum mai departe!
    comunicatele “oficiale” inca sunt cu semn de intrebare la sf. 🙂
    http://www.valipetcu.com/2012/when-to-quit.html

  4. Costin says:

    Din moment ce ai vorbit cu el, probabil ti`a spus si de ce a luat aceasta decizie. Satul de atata prostie in jur, imi imaginez ca la un moment dat spui stop.

  5. Cristina says:

    eu una sper ca decizia asta sa nu fie una definitiva…

  6. Manuel says:

    Eu sper sa revina. Chiar nu ma intereseaza ca unii sunt suparati pe el si ranjesc ca el a inchis blogul.

  7. Alex Pop says:

    Ce poti sa zic! Sper ca ce va face in continuare sa ii aduca placere.

    Multa bafta!

  8. It sucks, si e greu de luat asemenea decizii. Nu pot decat sa ma gandesc la anii de munca care au intrat in blogul asta.

    Eu unul as fi oprit comentariile.

    E blogul pe care intram ca sa vad “ce se mai intampla prin tara”. Poate ar fi bun un blog de genul asta, care sa scoata mizeriile gasite pe toate publicatiile online, si sa se focuseze strict pe ce se intampla in tara. Iar comunitatea sa fie moderata cum trebuie, si sa se ajunga la discutii interesante si pentru cei care sunt inca in Romania, si pentru ceilalti.

    Trebuie sa aiba un nume catchy. Zoso.ro ar fi bun. 🙂

    Nu de alta, dar Zoso e usor de retinut, are deja tractiune, si omu e pasionat de scris. Ar trebui sa se gandeasca rapid la un rebrand, inainte sa piarda publicul pe care il are. Cu atat mai mult daca vrea sa infiinteze o agentie. Asta pot sa i-o recomand fiind de aceeasi parte a baricadei. 🙂

    Zoso, nu fi fraier. Pune mana si repara lucrurile daca s-au stricat. 😀
    Creeaza o comunitate cu useri eventual, si cand unul depaseste limita, out. 🙂

    Anyway, just a thought. Mult succes mai departe daca o ia pe alt drum. Poate pune blogul la vanzare! 🙂

  9. Urat..nu trebuia sa lase balta blogul…

  10. bogdan says:

    Zoso a reusit sa tina blogul sus cenzurand opiniile cititorilor care erau contra informatiilor distorsionate pe care le prezenta. Un mic comunist deghizat …

  11. ion says:

    hai mah, ce atata tam-tam?! se inchide un blog si atat.

  12. Maman Liga says:

    Daca tu spui ca zoso e cel mai bun practician in ale blogging-ului, atunci e clar ce calitate are blogosfera din Ro. “Temut si respectat deopotriva”…ce bullshit-uri fara noima si sens. Asteptam sa-l inchizi si tu, n-ar fi nicio pierdere.

  13. AndreiP says:

    Asta e prima veste buna din online pe anul 2012. Bunul simt si profesionalismul mai au o sansa.
    Daca si Dan Diaconescu ar face un gest similar si ar renunta la OTV ar fi si mai frumos.

  14. sigur… asta venind de la un om care nu are curaj sa isi lase numele real.

    altfel, nu mai bine iesi din blogosfera, ca nu imi aduc aminte sa te fi invitat cineva. sau macar nu mai veni pe aici, sigur nu e o pierdere.

  15. […] a anunțat că își închide blogul. Totul a plecat de aici. Reacții aici, aici, aici, aici și aici. Probabil or mai fi și […]

Comentează