MANAFU*

Abonamente Evensys

Am pornit doua noi bloguri pe Tumblr

Mai ieri ma miram de anonimatul in care sta Tumblr in Romania. Astazi am ajuns sa spun ca am devenit “dependent” de aceasta platforma de blogging. Daca te gandesti sa iti faci un blog, primul blog, si nu prea ai timp, iti recomand Tumblr. E fantastic!

Tocmai pentru ca este o platforma usor de folosit, am decis sa lansez doua bloguri pe Tumblr. Sunt doua jurnale personale. Sau mai degraba colectii cu lucruri care ma pasioneaza.

Denim Aficionado – Am zis la un eveniment recent ca as putea lansa un blog despre jeans. Lumea in sala a zambit incurajator. Cum pe Tumblr se practica foarte mult reblogging-ul, iar eu, pana acum, salvam pe calculator imaginile interesante si pe Delicious diverse link-uri gen how-to, ideea de a strange tot ce imi place pe acest subiect intr-un blog mi s-a parut buna.

Asa ca te invit sa vezi ce se mai poarta, cum se mai poarta si sa afli din cand in cand tips & tricks.

Cap Aficionado – E foarte usor de explicat de ce am ales sa fac un blog despre sepci. Acest obiect vestimentar sportiv a devenit pentru mine un element de distinctie, fara de care cei mai multi nu ma imagineaza si pe care il port in fiecare zi de multi ani buni. Nu l-am vazut niciodata mai mult decat ceea ce este, insa acum am devenit deodata mult mai atras de subiect.

Nu stiu daca sunt si alti oameni interesati de un astfel de blog, dar macar mi-am creat un spatiu de colectie pentru mine.

Mi-ar placea sa vad la un moment dat un directory al blogurilor romanesti pe Tumblr. Sunt convins ca sunt multe foarte bune.

5 comentarii

  1. Matilda says:

    Tumblr e bun intr-adevar pentru “content curators”. La cat de mult content se creeaza momentan online sunt utile unele siteuri care sa mai strecoare din informatie si sa-ti prezinte strict ce e mai important/ mai relevant/ mai bine scris. Mult succes! Also, Pinterest ar trebui sa fie un mediu bun de promovare pt blogurile astea 🙂

  2. Razvan says:

    Tumblr este o mica de aur daca stii sa-l folosesti corect. O chestie care ma intriga intr-o oarecare masura este un reusesti sa gasesti timp pentru a intretine atatea bloguri? Asta ar fi foarte interesant de aflat.

  3. Bbcversus says:

    Ma bucur ca ai inceput sa te extinzi, si o sa urmaresc cu interes blogurile, sa vedem ce si cum 🙂
    Cam asta este si motivul pentru care am ales Tumblr (chiar ca blog principal), pentru ca este usor de folosit, de postat, de sharuit si cum timpul imi este limitat, ma ajuta foarte mult.

    La mai mare si mai multe reblog-uri 🙂

  4. andressa says:

    M-ai inspirat! Multumesc! Si eu voiam sa imi ocup timpul cu ceva nou si Tumblr a fost o idee foarte buna. Sa scriem cu spor!

  5. […] Am inceput 2012 cu doua bloguri pe WordPress (cel de fata si Social Media Training), cu doua pe Tumblr si un cont pe Pinterest. Voi continua cu ele alaturi de prezenta in retelele sociale consacrate sau […]

Comentează