MANAFU*

Abonamente Evensys

Concurs: Ofer un smartphone pentru un raspuns despre Salvamont

Concursul s-a incheiat. Extragerea si anuntarea castigatorului vor avea lor pe 5 martie.

Stiti sondajele alea cu “In ce au incredere romanii”? Daca m-ar intreba pe mine cineva, as zice ca in SMURD si in Salvamont. De fiecare, data cand oamenii de la cele doua servicii de salvare apar la televizor, eu ii privesc cu admiratie. Asa ca am primit cu mare deschiderea propunerea Vodafone de a sustine nou-lansatul mobisite m.0salvamont.org.

Site-ul ofera pe de o parte informatii actualizate despre vreme, trasee turistice, partii de schi si cabane localizate in toate zonele montane din Romania, dar si o legatura directa cu Dispeceratul Salvamont. Il recomand ca un bookmark pentru cei care sunt indragostiti de munte.

CONCURS
Asa cum ziceam in titlu, voi organiza un mic concurs, de fapt o tragere la sorti, pentru cititorii blogului meu. Am nevoie doar de un raspuns in comentarii la intrebarea: “In ce situatii vedeti util mobi site-ul m.0salvamont.org?“.

Premiul este un Motorola Defy+, genul de telefon tocmai bun de scos la munte si rezistent la o serie de intemperii.

Las deschisa inscrierea pana pe 2 martie si trag la sorti si anunt castigatorul pe 5 martie. Fiecare participant are dreptul la un singur raspuns.

Vodafone este partener oficial al Salvamont (Asociatia Nationala a Salvatorilor Montani din Romania) din 2004. De atunci, operatorul a sprijinit Salvamont cu aproximativ 300.000 de euro pentru infiintarea si functionarea Dispeceratului National 0Salvamont, servicii de telecomunicatii pentru echipele Salvamont din toata tara, achizitia echipamentelor speciale necesare salvamontistilor in interventiile de salvare pe munte, imbunatatirea semnalizarii traseelor montane, refacerea refugiilor montane, realizarea de materiale informative cu sfaturi pentru turisti, etc.

CASTIGATORUL ESTE…

In extragere au intrat 520 de raspunsuri considerate valide (avand legatura cu subiectul). Pentru alegerea castigatorului am folosit site-ul Random.org. In urma extragerii, castigatorul telefonului Motorola Defy+ a fost desemnat Popescu Florin.  Acesta va primi premiul dupa confirmarea identitatii. Clipul extragerii este disponibil aici.

530 comentarii

  1. 2fast4u says:

    Site-ul pentru mobil mi se pare interesant atunci cand vreau sa merg la munte si trebuie sa aflu starea partiilor, temperatura sau viteza vantului.

  2. Salariu Alin says:

    m.0salvamont.org este foarte util in momentul in care ne aventuram “unde nu ne fierbe oala” nepregatiti si nu avem detaliile meteorologice cat si despre traseu necesare

  3. Alin Balaban says:

    iti ofera informatii pentru excursii la munte deosebite !

  4. ReMake says:

    Imi place acest site si mi se pare util atunci cand merg la ski si vreau sa aflu stratul de zapada si temperatura.

  5. BioAddict says:

    Mi se pare util atunci cand nu am un calculator in preajma si vreau sa aflu vremea la munte.

  6. Nagy Jemima says:

    Acest site este foarte util deoarece imi ofera informatii utile despre starea vreme atunci cad intentionez sa fac o mica excursie pe munte!

  7. Caraus Cristi says:

    E bun cand ai nevoie de diferite date: conditii meteo, cazare, partii libere, drumetii la munte, etc.. si ai doar telefonul la indemana.

  8. Marin A. says:

    Acest site imi place si il vad util pentru momentele cand sunt la munte si vreau sa aflu starea vremii pentru urmatoarele ore.

  9. Mircea says:

    E util in caz de urgente la munte si nu numai… daca cauti cazare la munte, vei gasi cu siguranta ajutor pe m.0salvamont.org

  10. Fratila Robert says:

    este extrem de util in conditiile meteo grele… si in special in momentul in care te afli la munte, avand posibilitatea de a-ti oferi multe informatii utile.

  11. ACS says:

    Site-ul se va dovedi util cand imi doresc sa plec la munte, pentru a afla starea vremii, a partiilor sau alte informatii.

  12. Dimitriu Monica says:

    Vreau ca peste cateva luni, cand va fi mai prielnic pentru drumetii, sa accesez si eu acest site, fiindca imi dau seama ca este foarte util

  13. Hara says:

    mobi-site-ul Salvamont este util pentru planificarea calatoriilor pe munte cat mai ales, in situatii de urgenta.

  14. Popa Catalin says:

    Este util cand vrei sa gasesti cea mai apropiata cabana, cand te-ai plictisit de mers prin ger…

  15. Alin says:

    cand vreau sa stiu cum va fi vremea; ca sa stiu ce program imi fac..

  16. geo says:

    Este util pentru aflarea starii vremii, si pentru verificarea traseelor

  17. Sohan Silvia says:

    Cand te pregatesti pentru o excursie la munte, sau daca esti intr-o excursie la munte si ai intampinat probleme.

  18. rodi says:

    e foarte util pentru mine. Merg foarte des la munte si de acum o sa ma pot baza, in sfarsit pe ceva.

  19. Laur says:

    Acest site este exact ce trebuie pt. o calatorie montana reusita.Foarte util, prin numeroasele informatii pe care le ofera.

  20. Banucu Denisa says:

    util la planificarea unui traseu, sau al unei drumetii dinainte. Sa nu ai surprize neplacute cu vremea sau orice altceva

  21. Dumitru Florin says:

    Daca, undeva la munte, ai probleme cu vremea, cu cazarea, su orientarea, sau orice altceva.. e bine sa stii ca exista m.0salvamont.org care sa-ti sara in ajutor.

  22. Johnny says:

    E un fel de ghid virtual, care de asemeni iti poate salva viata. Util e cam putin spus 🙂

  23. Fane says:

    Este util in caz ca dai de dracu’ pe munte.. intri repede pe site cauti informatii si scapi din belea… sau daca nu vrei sa te risti, inainte de drumetie te documentezi de traseu, de vreme etc. pe site.

  24. Cristi says:

    Foarte util pentru meteo si trasee mai ales ca e pe mobil

  25. Mindoiu Stefana says:

    Un site util pentru experimentati, dar mai ales pentru incepatori ca mine in drumetiile montane, intr-un cuvant pentru montaniarzi.

  26. Alexandra G. says:

    util in caz ca ma abat de la traseu si mai ales in caz de urgenta

  27. MARIA VIOREL says:

    util in caz ca ma abat de la traseu si mai ales in caz de urgenta

  28. Castigatorul telefonului mobil Motorola Defy+ a fost desemnat prin tragere la sorti cu Random.org. Am actualizat postul cu numele acestuia.

  29. bbcversus says:

    Felicitari!!! Se pare ca a fost un concurs reusit! La cat mai multe!

Comentează