MANAFU*

Abonamente Evensys

Fii blogger oficial la Digital Marketing Forum 2012

Dacia, partener al Digital Marketing Forum, lanseaza programul “Dacia official bloggers“ pentru editia de anul acesta. Cinci bloggeri pasionati de social media si tehnologie vor primi acces gratuit in prima zi a evenimentului (22 februarie). Este o ocazie buna pentru orice blogger pasionat de marketing online si social media de a fi in mijlocul evenimentului care anunta tendintele anului.

Care sunt cerintele pentru a deveni blogger oficial?
Cautam oameni activi in social media, posesori de blog, conturi pe Twitter si Facebook. Pasiunea pentru blogging, social media si mai ales marketing trebuie sustinuta cu referinte anterioare (insemnari pe bloguri, participari la evenimente etc).

Cum se fac inscrierile?
Cei interesati pentru “postul” de blogger oficial sunt invitati sa trimita un e-mail pe adresa office [@] evensys [.] ro, cu titlul “Dacia Official Bloggers” in care sa specifice numele si datele de contact, alaturi de link-uri catre blogul personal si conturile de Twitter si Facebook. Pot fi specificate orice alte informatii relevante pentru profilul personal.

Cei cinci bloggeri vor avea o pagina dedicata pe site-ul evenimentului, care ulterior va include si relatarile acestora.

Comentează