MANAFU*

Abonamente Evensys

Incepe sa prinda Twitter in Romania?

Andi Moisescu are 45.350 de urmaritori pe Twitter, iar eu voi trece in curand de pragul de 15.000. Interesant mi se pare faptul ca am “castigat” 5.000 de urmaritori in doar 6 luni. Am trecut de pragul de 10.000 anul trecut in iulie, dupa 5 ani de prezenta pe Twitter.

Cand mi-a venit ideea acestui post, in urma cu vreo 4-5 zile, Andi avea 43.229 de urmaritori. A castigat de atunci peste 2.000. Chiar daca unii dintre acestia sunt din alte tari, sunt convins ca grosul vine din Romania.

Incepe deci sa prinda Twitter in Romania?

14 comentarii

  1. Gabriel Goga says:

    Eu cred ca da, incepe sa prinda Twitter-ul si la noi. De ieri te urmaresc si eu pe Twitter apropo.

  2. Blogatu says:

    Felicitari pentru numarul mare de urmaritori! Da, incepe sa prinda, ceea ce e excelent. Pentru mine e mai util ca Facebook.

  3. Facebook şi Twitter au devenit port-drapelele internetului, s-au detaşat de restul plutonului. Toate televiziunile mari (CNN, ABC, FOX, HBO etc.) şi ziarele din Old World îşi promovează conturile de pe cele două reţele sociale. Deci e firesc ca ele să se mărească precum un bulgăre de zăpadă! Inclusiv în România.
    Personal folosesc din ce în ce mai mult Twitter pe mobil, îmi place mult noua grafică a versiunii mobile şi am pe deasupra şi 2 aplicaţii externe. Twitter este locul unde apar ştiri şi articole, în comparatie cu Facebook unde căţeluşii, glumele şi pozele amuzante sunt la modă.

  4. vali says:

    există o metodă simplă de a afla cât de mult a prins twitter: dă un link către un site care să contorizeze de unde vin vizitatorii şi vezi câti oameni ajung pe acolo. eu am 2 conturi de twitter. am făcut vreo 6 pentru oameni care nu le folosesc. sunt zeci de conturi de afaceri, al căror scop nu e să dea click, ci să dai tu click pe ce spun ei.

  5. insa numarul click-urilor de pe Facebook este cam de 2x mai mare…

  6. Serban says:

    Și acum serios vorbind… câți din zecile alea de mii sunt oameni și câți din oamenii ăia pricep ce scrie el?

  7. Dani Novac says:

    Felicitari pentru followeri! Si da, cred ca incepe sa prinda destul de bine la romani twitteru. S-au prins ca este un mare mijloc de promovare si socializare si incepem sa ne strangem. Eu sper doar sa nu se intample ca si cu facebook, tumblr si celelalte, sa se umple de tot felul de oameni cu tot felul de apucaturi si sa trebuiasca neaparat sa-ti filtrezi foarte bine informatia si oamenii pe care sa-i urmaresti. Pana acum e foarte bine. Oameni faini care ciripesc lucruri foarte interesante.

  8. Pe scurt, nu.

  9. Alina Floroi says:

    Potentialul este inca enorm si va fi incurajat de adoptia tot mai mare a smartphone-urilor. Sunt inca multi care se tin departe de net, chiar daca sunt tineri.

  10. ce mi se pare interesant este ca in acelasi interval in care am luat 5000 de followers pe twitter am facut 5000 de prieteni pe G+.

  11. Serban says:

    E clar! Ai cel puțin 5000 de stalkeri! 🙂

  12. Dan says:

    La Twitter nu exista un clasament de-asta cum e Facebrands la Facebook? Sa vedem cine are mai multi followers? 🙂

  13. ZeTweety pe ZeList.ro!

  14. trilulilu89 says:

    salut .imi place foarte mult sa citesc bloguri ,mai ales si atunci cand am ce sa citesc si m-am gandit sa fac si eu un blog dar cred ca inca n-am experienta si de aceea nu atrag cititori.ce idee ai avea pentru un incepator ale blogului sa se “lanseze” ? stima

Comentează