MANAFU*

Abonamente Evensys

Super job pe social media

In urma cu un an si jumatate, anuntam aici pe blog ca o mare companie cauta sa angajeze un om pe social media. Era o premiera, din punctul meu de vedere, iar eu eram foarte incantat. Cred ca am mai spus ca exemplele mari accelereaza progresul intr-un domeniu. Acum am un alt job intr-o mare companie.

Social Media Manager – persoana care se va ocupa de toata comunicarea companiei in social media. Se cere o buna cunoastere a platformelor sociale. Experienta in comunicare e un plus. Fiind vorba de o corporatie, trebuie sa aiba o disponibilitate maxima spre dezvoltare si invatare in zona corporate si capabilitatea de a lucra in echipe mixte de comunicare.

Cei interesati sunt invitati sa trimita CV-ul (cu detalii relevante despre activitatea in social media) la adresa cristian.manafu[@]gmail[.]com, cu mentiunea la subject: Job Social Media. Eu le voi trimite mai departe.

6 comentarii

  1. mariusrusu says:

    Social Media Manager sună a fi o meserie cu un câmp atât de larg de activităţi, încât niciodată nu poţi fi sigur că eşti bine pregătit pentru acel job.

  2. Mihai says:

    Salut,
    Este valabil doar pentru Bucuresti?

  3. @MariusRusu : asa e. Social Media Manager este o meserie complexa ce imbina abilitatile de comunicare cu cele tehnice. Iti pune la incercare caracterul sociabil, sau ti-l scoate la iveala. Este una dintre meseriile in care inveti incontinuu si de care nu te poti plictisi. Daca ajungi sa te plictisesti, inseamna ca nu e pentru tine. Pentru o pregatire foarte buna trebuie sa ai o experienta in utilizarea retelelor sociale, sa fii creativ si plin de entuziasm, consider eu. 🙂

  4. Daniel says:

    Deci doar pentru Bucuresti?

  5. Matei says:

    Pe mine ma intereseaza job-ul acela. 🙂

  6. […] Cristian Manafu despre timpul dedicat social media, professional blogging, cursul de social media pentru comunicatori si un job de social media manager […]

Comentează