MANAFU*

Abonamente Evensys

Trei lucruri bune din telefonia mobila

Suntem inca departe de toate tendintele majore din telefonia mobila si avem o piata care adopta foarte greu schimbarea. Si chiar daca la noi, lucrurile s-au miscat destul de greu, sunt semne ca facem cativa mici pasi.

Un pas pe care il asteptam de ceva vreme a fost deschiderea de catre Microsoft a Marketplace-ului Windows Phone si catre Romania. Luni, la Mobile World Congress in Barcelona, a fost facut anuntul despre extindere in 23 de tari, intre care si Romania. Am aflat de la Tudor.

Un alt pas interesant vine de la o… firma de taxi. Speed Taxi, de altfel si prima companie care a adoptat comenzile online, vine acum cu o aplicatie de iPhone si Android pentru comenzi direct pe smartphone. Victor are cateva detalii.

Si la final, un pas care are mari sanse, sper, sa fie facut si la noi dupa alte tari europene. Vodafone a anuntat tot luni parteneriatul cu Visa prin care utilizatorii sai pot face plati cu telefonul mobil in locul tranzactiilor clasice. (via)

Tags:

3 comentarii

  1. tiby says:

    Daca tot ai vorbit de aplicația pentru Taxi iți recomand București Centrul Vechi care prezintă istoria a peste 20 de locații din Centrul Vechi – se poate downloada gratuit folosind Android Market.

  2. Andra Iacob says:

    Intentionam sa-i laud si eu pe cei de la Speed Taxi pentru comenzile online. Mi s-a parut un lucru foarte util. Dar exact cand am vrut sa fac asta au inceput sa spuna mereu in aplicatie ca nu mai au masini in zona si culmea nici la telefon nu mai raspund, sau te tin sa astepti cu melodia aia enervanta cel putin 5 minute – pana cand, surpriza, iti spun ca nu am masina. Daca implementezi un astfel de sistem, fa-l bine si pana la capat!

  3. viatorium says:

    Asta cu telefonul e ff tare!!
    Exista si la Swatch un ceas care poate fi incarcat cu bani pentru accesul pe partiile de sky. Are un sistem magnetic cumva si pui bani ca pe card..

Comentează