MANAFU*

Abonamente Evensys

Articole noi pe SocialMediaTraining.ro

Am incheiat onorabil – zic eu – prima saptamana de la lansarea SocialMediaTraining.ro. Inca mai lucrez la calendarul editorial. Important este sa reusesc sa public ceva zilnic sau macar o data la doua zile. Ma antrenez pentru iesirea din Beta. M-as bucura tare mult sa primesc feedback-ul celor pasionati de social media. Iata ce am publicat pe noul meu blog de social media:

M-am bucurat sa am din prima saptamana un guest blogger, pe Alex Bleau, unul dintre cei mai mari fani Pinterest de la noi.

Pentru a fi la curent cu noutati si idei din social media, te invit sa adaugi SocialMediaTraining.ro in RSS Reader si sa te abonezi la newsletter-ul lunar.

2 comentarii

  1. Loredana says:

    Imi place: merita citit, memorat si sharuit!

  2. SagittariuS says:

    Interesantă şi de urmărit ideea cu Social Media Training. Un mic sfat, ca de la bloggăr minuscul la A-lister: scrie cu diacritice, chiar dacă e mai dificil uneori. Ca pro în social media din România, cred că ar trebui să dai dovadă de profesionalism şi să scrii în limba română corectă şi nu cea optimizată pentru SEO.

    În rest, articolele mi s-au părut de la interesante în sus, mai ales cele cu uCoz, brandurile de pe Pinterest respectiv fan page-urile de pe FB.

Comentează