MANAFU*

Abonamente Evensys

Ce ultrabook imi recomandati?

Am ratat anul trecut “festinul” ultrabook-urilor pus in scena de Microsoft, insa in ultma vreme m-am tot “lovit” de ele pe la cunoscuti sau chiar producatori. Ultima data, la AllThingsFacebook, m-am oprit pentru cateva minute la partenerii nostri de eveniment de la Maguay.

Eu sunt utilizator de Mac de multi ani, insa din cand in cand ma mai loveste un pic damblaua si am porniri de a achizitiona lucruri la moda. Cum se intampla acum cu ultrabook-urile.

Oferta este destul de mare. Am un MacBook Air de care sunt foarte atasat. Ce imi recomandati din gama PC? Ce as putea pune pe masa langa un Air?

7 comentarii

  1. Mihai Baboi says:

    Eu abia acum am vazut ultrabook-urile de la Maguay si par foarte interesante. Dar trebuie sa recunosc, mie-mi place foarte tare Zenbook UX31E de la ASUS

  2. Felix says:

    Eu zic sa ramai cu ce ai si sa pastrezi banii. Faci ceva mai util decat asta cu ei…

  3. ANDU says:

    Daca ai deja Air-ul nu cred ca ai nevoie de altceva. Si totusi, iti recomand Asus Zenbook ux31 sau Acer Aspire S3 sau S5. Urmeaza transa a doua de ultrabookuri, mai asteapta un pic.

  4. GadgetFreak says:

    Uite chiar am scris un mic articol despreToshiba Portege Z830 care este în opinia mea cel mai ok ultrabook ce rulează Windows.Şi eu sunt fan Air ca şi ultrabook dar să ştii că acest Toshiba aduce chestii foarte faine şi e chiar mai light ca şi greutate ca şi Air-ul!

    http://www.gadgetfreak.ro/ultrabook-toshiba-noile-si-viitoarele-noastre-laptop-uri/

  5. vali says:

    unul cu ecran anti-glare. pentru că în rest sunt cam toate la fel, clone de air.

  6. Dan Dragomir says:

    HP-ul este anti-glare, dar nu l-am testat inca. Iar cel al Toshiba e cel mai ieftin cu anti-glare 🙂
    Per-total, in Romania cred ca Seria 5 de la Samsung este cel mai accesibil ca pret.

    La perfornanta si baterie ii cam bate Zenbook UX31, iar Asus pregatesc acum UX31A care o sa aiba display IPS Full HD.

  7. Cred ca pentru mine e important sa am o baterie f buna, tastele luminate, sa fie cat mai usor si sa nu imi ceara tot felul de cabluri ca la Air. Am o borseta pentru ele!

Comentează