MANAFU*

Abonamente Evensys

Eu nu mai vreau sa fiu special

Exista in blogosfera acum un curent nou. S-ar putea numi “Eu nu mai vreau sa fiu special” si a aparut ca efect al excesului de atentie de care blogosfera s-a bucurat in ultimii doi-trei ani. E mai cool acum sa spun ca nu mai vreau una sau alta, ca nu mai vreau sa am un tratament special ca blogger. Se vor gasi multi care sa ma aplaude, in general cei din Peluza S (de la “Strugurii sunt acri”).

Si atentia oferita blogurilor, si mofturile astea noi vor trece la un moment dat. Nu maine, nu poimaine. Candva. Si atunci se vor auzi doar cei care au stiut intotdeauna de ce e mai important sa iti dezvolti un blog decat sa iti spui blogger si sa te alinti cu asta.

11 comentarii

  1. Daca te uiti un pic prin online-ul nostru cel mare, majoritatea sunt sub 30 de ani, iar media ar fi chiar pe la 25-26. Deci e oarecum logic sa se alinte. Sau mai bine zis “sa se mai alinte”. Macar o vreme 🙂

  2. nu stiu ce sa zic… eu cred ca ne alintam pe bloguri indiferent de varsta. nu m-am gandit la o varsta anume.

  3. vali says:

    nu şi tu.

  4. rocsanaB says:

    Nu este vreo legatura cu varsta, ci cu atentia acordata. Prea multa strica si conduce la astfel de reactii. Mai bine s-ar preocupa de scrierea de articole de calitate, nu de barfe si mofturi.

  5. Kriogen says:

    Asa se intampla cand unii primesc prea multa atentie, ajung sa se creada prea importanti si sa uite de unde au plecat. Tocmai de aceea se comporta asa.

  6. Masini says:

    Prea multa atentie strica !

  7. Bobby Voicu says:

    Acum 2-3 ziceau ca sunt “oameni cu blog”, inainte de asta spuneau ca sunt “bloggeri underground” si tot asa :)) What’s new?

  8. Deci eu chiar am obosit sa imi mai bat capul. Ia sa imi vad eu de treaba!

  9. Ramona says:

    a zis cineva (alta bloggerita), si ii dau dreptate – ”definitia” initiala a blogului era jurnal online… si eu inca tind sa cred asta. fiecare face ce vrea pe blogul lui atat timp cat nu jicneste pe ceilalti din jur. am blogul din 2009 dar acum vad ”mareata blogosfera”

  10. Zanaticu' says:

    Nimeni nu e blogger! Esti blogger ca ai avut 10$ sa dai pe un domeniu ? Ii dadeai oricum pe o bere. Esti blogger ca folosesti un script gratuit ? Esti blogger ca ai 5 ani ‘de experienta’ in spate ? Nu. Mi se pare ridicol ,esti doar un om care vrea sa spuna ceva si o face prin intermediul blogului. Felul in care e folosit termenul de blogger e mult exagerat.. ce conteaza care e mai special ? intereseaza pe cineva ?

  11. […] adus aminte de ele cand am citit postul lui Cristi Manafu despre alintul valului 2-3-4 etc de a se considera bloggeri, in functie de situatiile cu care se confrunta, cand, de fapt, blogul in […]

Comentează