MANAFU*

Abonamente Evensys

Imi place Ford B-Max

Am ratat lansarea Ford B-Max de joia trecuta, insa urmarind materialele de la lansare, presa online si cateva bloguri, voi trece un drive test cu noul model pe lsta mea de must-do din aceasta primavara. Am avut o experienta foarte frumoasa cu Ford Focus anul trecut, imi plac inovatiile pe care le aduce producatorul, am fost chiar la centrul sau de cercetare de la Aachen si apreciez brandul pentru tot ceea ce face in social media. Nu uit sa mentionez ca B-Max este produs in Romania.

B-Max propune o deschidere foarte mare a usilor (1,5 metri). Asta datorita usii glisante din spate. Motorul EcoBoost de un litru propune o reducere a consumului si de emisiilor CO2. Nu in ultimul rand, B-Max vine cu un design exterior atragator si un interior elegant. Nu m-am uitat inca la competitie, dar pretul de pornire de 13.400 euro cu TVA mi se pare foarte bun. Va spun toate aceste lucruri din mica mea documentare. Sper sa va impartasesc cat de curand si experienta personala.

Cititi despre noul B-Max pe Automarket si EVZ.ro. Din ce am inteles, modelul poate fi cumparat de se pot face precomenzi la dealerii Ford din 23 martie.

6 comentarii

  1. Costin says:

    Nu-mi spune ca te-ai luat dupa Piticu cand faci poze… 🙂

  2. Emi says:

    Multă bafta cu testul din primăvara. Mașina nu o sa fie disponibilă decât din vara :))

  3. Si daca am noroc de un test in primavara?

  4. Costin says:

    Daca ai noroc, da mai departe! :-))

  5. nimeni nu il intrece pe piticu!

  6. emi says:

    nu ai cum sa faci test cu o masina a carei lansare internationala nu a avut loc inca… Crede-ma in iunie incep teste in Romania cu b-max.

Comentează