MANAFU*

Abonamente Evensys

Shopping si download la bordul avionului

Chiar daca imi iau o carte ori Kindle, chiar daca imi iau laptopul sau tableta, imi doresc sa am parte de lucruri noi atunci cand zbor. De aceea imi plac zborurile lungi. Iti ofera mai mult entertainment la bord. Mi-as dori insa ca pe langa distractie sa imi pot umple timpul si cu lucruri utile. Delta Air Lines si Virgin au gandit ceva pentru cei ca mine.

Dupa ce a oferit acces gratuit, in timpul zborului, la site-urile Wall Street Journal si People Magazine, de putin timp, da posibilitatea pasagerilor sa faca cumparaturi pe Amazon si sa descarce filme si emisiuni TV. Virgin intentioneaza sa instaleze noi sisteme de entertainment in scaune pentru a permite, de exemplu, conexiunea cu laptop-ul pasagerului.

Se anunta timpuri interesante la bord!

 

1 comentariu

  1. Virgin sunt cu 3 pasi inaintea tuturor liniilor aeriene din US. Cind am zburat intre Los Angeles si San Francisco aproape ca mi-a parut rau ca zborul nu dureaza decit 45 minute. Display-urile din spatarele scaunelor sunt intr-adevar interactive. Era un fel de browser in care puteai sa faci ce vrei.

    Si mi-a placut si ca atunci cind il deschideai prima data sistemul erai primit cu o reclama simpatica pentru Google Chrome. Asta e clipul.

Comentează