MANAFU*

Abonamente Evensys

Articole noi pe SocialMediaTraining.ro

Sunt inca in beta cu SocialMediaTraining.ro si incerc sa tin blogul actualizat periodic. Incet-incet, il pun pe picioare si pot spune ca m-am bucurat de sprijinul multor oameni din online. Pentru ca nu repet pe blog subiectele de pe blogul de social media, voi face din cand in cand o compilatie cu cele mai recente posturi. Iata ce am scris in ultimele saptamani.

Cand companiile se joaca de-a social media

Rabufnim cateodata. Ne enervam atat de tare incat dam tot ce e mai rau din noi. Asa a facut si Haotik cand a fost provocat pe Twitter. A injurat dincolo de limitele multora. Si lumea l-a condamnat pentru limbaj. Pe buna dreptate. Intimidata de un tweet si de teama unui grup vesel si cu prea mult timp liber de consumat pe Internet, compania Samsung il exclude pe Haotik dintr-un grup de pasionati de tehnologie, pe care il gestioneaza. Si ca Mai mult ››

Care este portretul blogger-ului roman

Dupa un sondaj al Refresh.ro, la care au participat peste 700 de persoane, blogger-ul roman este barbat, are in jur de 25 de ani, locuieste in Bucuresti si a urmat o facultate. A inceput sa scrie in 2008/ 2009 si intretine un blog personal, caruia ii acorda cel putin o ora pe zi.  Prefera un domeniu propriu fata de o platforma cunoscuta (WordPress, Blogger) si masoara succesul blogului preponderent dupa trafic si numarul de comentarii primite. (foto)