MANAFU*

Abonamente Evensys

Ai fi dispus sa dai bani pe ideea altuia?

Kickstarter este, cred, cea mai mare platforma online pentru crowdfunding, practica de a contribui financiar (de cele mai multe ori) la realizarea unui proiect. Ai o idee? Vino cu ea pe Kickstarter si cu multa inspiratie si ceva noroc vei primi bani de la altii.

Ceasul Pebble E-Paper a strans 1 milion de dolari in 28 de ore. Acum se apropie de 7 milioane $. Eu am contribuit, de fapt mi-am pre-comandat un ceas. Va veni in septembrie. Insa sunt multi, si in alte proiecte, cei care sustin dezinteresat un proiect. Suma minima pentru contributie: 1$.

Acum ma gandesc sa sustin lansarea Brydge, o tastatura pentru iPad, ca tot vroiam eu una de la Logitech. Costa ceva peste 200$.

Ma uitam la Pebble, ma uitam la Brydge si ma intrebam daca la noi ar functiona un proiect similar Kickstarter. Si nu doar pentru produse, poate chiar pentru idei frumoase, fara un produs final in mainile “finantatorului”. Avem si noi un exemplu de crowdfunding, Arena Mieilor. Ma intereseaza insa mai mult sa aflu de la cititori daca ar da bani si mai ales in ce conditii.

3 comentarii

  1. cireasa says:

    Mail venit ieri, proiect Kickstarter:

    Hi,

    We’re thrilled to tell you that your TidyTilt shipment has gone out!

    We hope you love TidyTilt!

    Please let us know if you have any questions or if you don’t receive your shipment within 7 days (USA) or 14 days (international).

    Thank you again for your patience. It has been great having your support along this journey!
    – Derek & Zahra –

  2. razvanbb says:

    Am si dat si am si primit prototip in avans 🙂

    http://razvanbb.ro/2012/03/cel-mai-misto-gadget-din-lume.html

  3. Jhonny says:

    Salut,
    Suntem o echipa din RO care dezvoltam un produs de crowdfunding pt piata din UK si US. Va oferi finantare pentru cu totul alt domeniu decat o face KICKSTARTER. O sa auziti mai multe despre noi in cel mai scurt timp.

    O seara buna!

Comentează