MANAFU*

Abonamente Evensys

Cand bloggerii si companiile stau la aceeasi masa (Part 1)

Cu toate dispozitivele portabile si aplicatiile pe care le am la dispozitie, tot nu am reusit sa scriu ceva pe blog in ultimele doua zile. Am avut joi Marketing B2B, un eveniment care mi-a oferit multe informatii noi despre promovarea in zona business.

De ieri dimineata sunt la Amsterdam, impreuna cu revista Biz si o serie de bloggeri si oameni din companii pentru High Impact Friends, un eveniment de brainstorming, as zice, pe teme legate de comunicare si social media.

O surpiza placuta, desi prezenta fusese anuntata in program, a fost pentru mine Anna Ketting, managerul pe social media al KLM. Am pus deja doua posturi inspirate de prezentarea ei pe SocialMediaTraining.ro, iar Costin a scris si el pe Refresh.ro. Voi veni cu mai multe idei despre acest brainstorming comun bloggeri – companii la finalul calatoriei, caci am dezbatut ieri destul de mult despre social media.

Avem zi libera astazi. Este Parada Florilor din Keukenhof, cel mai mare eveniment de strada din Olanda. Amsterdam este inundat de turisti zilele acestea, iar in Dam Square este un mare balci cu de toate. Cateva imagini din prima zi la High Impact Friends vedeti la Adrian Ciubotaru, Cristi Sutu si Alex Negrea.

1 comentariu

  1. Adrian says:

    Trebuie sa fie tare fain Amsterdamul in perioada asta. Enjoy your stay!

Comentează