MANAFU*

Abonamente Evensys

Efectul Android in lumea Instagram

Cred ca 5 din ultimele 10 poze tocmai vazute de mine pe Facebook sunt facute prin Instagram, aplicatia de telefon mobil care a atins 1 milion de instalari in mai putin de 24 de ore de la lansarea (si) pentru terminalele cu Android. Pana acum era disponibila doar pentru utilizatorii terminalelor cu iOS, intre care si-a gasit peste 30 de milioane de fani.

Nu am fost foarte activ pe Instagram si nu cred ca voi fi si de acum inainte, desi am peste 330 de followers deja, insa de fiecare data cand deschideam aplicatia, vedeam chiar fotografii deosebite. Iti trebuie, cred, un pic de pasiune pentru fotografie, un anumit mood, un ochi format si dorinta de a crea ceva deosebit. Si am vazut toate acestea la Kit, Zainescu si Bundaru. Va recomand sa ii urmariti.

Se pare ca lansarea pentru Android nu a fost bine primita de unii. Am vazut reactii chiar dure la adresa noilor veniti:

Sunt curios ce efect va avea aceasta disputa. Se va muta “elita” pe Hipstamatic?

Instaleaza Instagram pe iPhone si Android.

10 comentarii

  1. Alex Dima says:

    Eu sunt android user şi mi-am instalat şi eu Instagram încă de la lansare, însă până acum nu am publicat nicio fotografie pentru că, aşa cum spui şi tu, este un standard care ar trebui respectat, iar cu telefonul nu prea am făcut fotografii.

    Baza la mine este aparatul foto, însă în momentul în care surprind ceva interesant cu telefonul, atunci da, pot folosi instagram.

  2. Andu says:

    Uite un punct de vedere interesant

  3. Pe bune acum … pe ce planeta traiti? Inteleg ca suntem in 2012 si ca tehnologia a avansat, dar sa auzim de oameni care se oftica ca au si altii aceiasi aplicatie?!

    Le recomand sa se bucure de viata si de momentele frumoase, in loc sa piarda vremea injurand oamenii pe net.

    “Iti trebuie, cred, un pic de pasiune pentru fotografie, un anumit mood, un ochi format si dorinta de a crea ceva deosebit.”

    Poftim? pasiune si mood pentru a face poza cu telefonul? indiferent ca e iPhone sau orice device cu Android pe el, pozele care ies pe acea camera sunt de proasta calitate. Un pasionat de fotografie nu va face poze cu un telefone si dupa aia se laude cu ele…

    vechiul proverb romanesc … toti fraierii se cearta (de fapt iphoneisti se supara) si instagram castiga. bravo lui.

    PS … nu sunt expert, dar din cate stiu, exista telefoane cu android care au camera mai buna decat iPhone-ul.

  4. RazvIy says:

    ce sa zic, eu am auzit de instagam doar de cand a aparut si pe andorid. inca nu cunosc prea bine aplicatia, dar pare interesanta 🙂

  5. @Razvly este.
    Si acum sa il citez pe un mare filozof in viata “razvanbb”: http://razvanbb.ro/2012/04/instagram.html (cititi aici ca zice bine) 😀 si cu asta am incheiat.

  6. care este proverbul romanesc pentru “pot sa am si eu o opinie?”?

    altfel,tu ai intrat pe Instagram pana acum?

  7. Am intrat Manafule 🙂 am facut si eu vro 5 sau 6 poze pana acum. Am android. deah 🙂 Numai ca eu nu zic lucruri urate despre posesorii altor os-uri 🙂 Fiecare cu ce ii place sau cu cat si-a permis. Referitor la proverb… ok poti sa ai si tu o opinie. M-am incins mai devreme, citind comentariile iphonistilor de pe diverse site-uri. 🙁 O seara placuta.

  8. Radu says:

    Dupa ce am vazut 500px.com cred ca n-ar mai trebui sa faca nimeni poze cu telefonul ca oricum sunt varza, deci mai bine dati cu tel de coltul mesei si spargeti lentila. Asta ca sa nu mai fie zgariata retina.

    In alta ordine idei, Usain Bolt va roaga sa nu mai alergati dupa RATB ca oricum nu scoateti timpi buni.

  9. d-petre says:

    “Instagram, aplicatia care te transforma intr-un fotograf talentat …” asta-i cel mai tampitel titlu pus la un articol despre Instagram si Android. Am scris despre asta aici:
    http://www.d-petre.ro/gsm-it/instagram-si-pe-android/

  10. Alin says:

    hai să ducem discuția la un alt nivel. vă recomand un articol din blogul nytimes: http://goo.gl/dPPRZ și apoi mai vorbim ):-

Comentează