MANAFU*

Abonamente Evensys

Final de test cu HBO GO

Dupa o luna de teste cu HBO GO, am decis sa achizitionez serviciul de programe TV on-demand. Sunt multe seriale TV pe care nu le-am (mai) urmarit din lipsa timpului sau nesincronizarea agenedei mele cu programul lor. HBO GO imi rezolva aceasta problema. Le voi urmari atunci cand timpul imi va permite.

Mai mult, sunt ocazii in care am un timp de consumat (pe aeroport, intr-o sala de asteptare etc) si HBO GO poate fi o idee buna pentru divertismentul de moment.

Inteleg ca exista acum discutii pentru largirea numarului de operatori inclusi in “aria de acoperire” a HBO GO, ceea ce ma bucura foarte mult si raspunde solicitarilor vazute in ultima vreme.

La final de test (de fapt, de experienta personala), fac o retrospectiva a informatiilor esentiale despre HBO GO:

✔ Este disponibil momentan doar abonatilor INES si Dolce, cu acces la o conexiune broadband, direct de pe calculatoarele personale, tablete si smartphones.

✔ Ofera acces 24 de ore din 24, 7 zile din 7 la peste 600 de ore de continut video, actualizat saptamanal.

✔ Foloseste adaptive bitrate streaming, tehnologia prin care se adapteaza calitatea imaginii la posibilitatile de Internet ale fiecaruia.

✔ Ofera o aplicatie dedicata in App Store pentru vizionarea pe iPad sau iPhone. Functioneaza insa doar cu o conexiune wifi.

Cred ca prin HBO GO si alte servicii on-demand, facem un pas inainte, si pe piata locala, catre ceea ce numim “viitorul televiziunii”. Intre toate mass-media, televiziunea se dezvolta cel mai frumos, as zice. Nu-i asa?

2 comentarii

  1. Emanuel says:

    Foarte buna ideea introduceri acestui serviciu. Eu il folosesc si sunt multumit, recomand tuturor.

  2. hbogo says:

    poate si un netflix curand 🙂

Comentează