MANAFU*

Abonamente Evensys

Google Plus a lansat un nou design

Am intrat pe Google Plus si am iesit imediat. Am dat peste noul design. Wow! Ce este asta? Ce se intampla? Mai intai Facebook, acum Google Plus incearca sa reinventeze simplitatea unei pagini de profil!? Oare ce se va intampla cu Twitter?

Am inteles de ce Facebook a trecut la Timeline (noi tipuri de reclama, o experienta vizuala mai buna). Incerc acum a imi dau seama de ce s-a relansat Google Plus.

Se pare ca in acest moment sunt 170 de milioane de conturi create in reteaua lansata de Google. Ca o obervatie, in reteaua de contacte a propriului cont, am observat o scadere a activitatii utilizatorilor. Voi cum mai priviti Google Plus?

11 comentarii

  1. eugen plesa says:

    La început eram mai entuziasmat, dar acum trec pe acolo de maxim 3 ori pe săptămână.

  2. GCM says:

    Acum, cu ocazia articolului asta, am intrat dupa o saptamana…

  3. Alin Vlad says:

    Ce ma surprinde insa e lipsa tam tam-ului pre-lansare…

  4. Alex says:

    Arata misto noul design dar Google-ul imi lasa impresia ca se zbate ca un peste pe uscat. Mi-e greu sa cred ca va prinde. Daca va prinde..

  5. Cred ca interfata e mai user-friendly fata de cea anterioara…. parerea mea….

  6. karmapolice says:

    fb timeline e horror

  7. andressa says:

    Ha! Seamana din ce in ce mai mult cu Facebook. 🙂 Si-au dat si ei seama ca aia e reteta succesului, nu cercurile alea din care nu a inteles nimeni nimic?

  8. Cornel says:

    Multa lume se plange ca e prea mult spatiu irosit, si pe buna dreptate.

  9. Vlad says:

    Folosesc în fiecare zi G+ iar noul design mi se pare foarte bun.

    Am început de altfel să folosesc toate serviciile Google de la Contacts la Music și cred că marele produs Google va fi din ce în ce mai utilizat.

  10. Folosesc foarte putin G+, dar sincer mi se pare ok redesign-ul – inainte parea prea spartan (minimalist nu cred ca ar fi potrivit ca si cuvant).

    Pana la urma urmei nu inteleg de ce ar trebui ei sa se zbata atat de mult sa aduca lumea pe retea efectiv: datele personale pentru targetare conteaza cel mai mult. Si la cate servicii au legat in ultima vreme tranzitia spre G+ va fi lenta, dar constanta. Spre exemplu eu gasesc zilnic postari interesante – pe FB e prea mult zgomot.

    Plus ca au cateva politici atractive: fara notificari pentru jocuri, fara aplicatii spammy gen “Cu ce vedeta semeni”. Dar e alta discutie 🙂

Comentează