MANAFU*

Abonamente Evensys

Lumea uita usor

Lumea e uimita ca Facebook a cumparat Instagram. E nemultumita ca Instagram are acum o versiune si pentru Android. E oripilata ca utilizatorii Instagram se lauda cu pozele lor. Si e foarte indignata ca unele poze de pe Instagram sunt ridicate la rang de arta.

Lumea uita insa ca ne place cel mai mult sa ne uitam la poze pe Facebook. Ca Facebook nu ajungea ceea ce este astazi fara photo sharing. Ca Pinterest a crescut ca Fat-Frumos pentru ca “e despre poze”. Ca oamenii aleg telefoanele mobile si pentru calitatile camerei foto. Ca desi se promoveaza la greu continutul video, suntem inca in era fotografiei.

Ar fi o surpriza pentru intreaga lume daca Google ar cumpara Pinterest?

14 comentarii

  1. Alin Vlad says:

    Nu ar fi o surpriza. Ba dimpotriva, avand in vedere afinitatea lui Mark pentru Pinterest: http://pinterest.com/zuck/

  2. Nicu says:

    Aceasta aplicatie este foarte utila mai ales celor care sunt dependenti de facebook.

  3. roscabgdn says:

    sincer, nu m-ar mira sa cumpere pintrest. Oricum in urmatorii ani o sa fie monopol… eu asa vad.

  4. Bbcversus says:

    Aici nu este vorba despre a uita, ci mai degraba, pe langa faptul ca exista o reticenta la schimbare, aceasta tranzactie strica insasi intimitatea acestei frumoase aplicatii exclusiva pentru telefon… Se prea poate sa ramana la fel, dar sunt si sanse mari ca Facebook sa isi bage nasul si sa modifice, sa altereze ceva ce era intim, personal si unic in modul sau…

    Sunt tot felul de oameni, adevarat (eu m-am bucurat sa aud ca Instagram ajunge si pe Android), dar aceasta tranzactie nu imi miroase deloc a bine… sper din tot sufletul sa ma insel, si Instagram sa nu fie atins de “like”-urile Facebook-ului…

  5. Costin says:

    Nu e neaparat si corect ce ai scris. Inainte, lumea intra pentru poze pe Hi5 :-). Facebook era ceva elitist pe vremea aia, asa cum si Instagram era ceva elitist pana sa muste si din Android.

  6. Nu stiu tu in ce cercuri te invarteai tu inainte, dar in jurul meu situatia era alta. 🙂

    hi5 a avut la noi impact si era pentru gagicareala asa cum erau pe vremuri site-urile de dating. Studiile si practica personala a tuturor au aratat ca oamenii reactioneaza cel mai bine la fotografii. Mai mult decat la statusuri.

    la instagram a prins la fel. acolo intalnesti oameni cu o pasiune pentru foto si oameni cu un ochi bun. ma rog, intalneai, pana sa iti pui tu aplicatia pe Android.

  7. Bbcversus says:

    Eh? Tin sa te contrazic fiindca stau zilnic pe Instagram iar pe Facebook intru doar cand imi amintesc… Nu are nici o legatura cu Facebook-ul, pe care de altfel nu am intalnit multe fotografii Instagramate. Poti share-ui pe Fb, la fel ca si pe Tumblr, Flickr etc.

    Instagram a avut succes tocmai datorita faptului ca a reusit sa creeze o comunitate de fotografi amatori si profesionisti mai speciala, bazata pe “iphoneography”, ducand fotografia cu mobilul la rang de arta, inspirand oameni si invocand emotii.

    Cum am citit undeva: “people like Facebook, but love Instagram.”

  8. Costin says:

    Cand o functiona mizeria aia si pe Android! Mie, deocamdata, nu a reusit decat sa-mi dea niste erori :-))))

  9. Bbcversus says:

    Nici eu nu am reusit sa il fac sa mearga pe Android-ul sotiei… adaugi poza si bam! crapat… Poate o fi nevoie de vreun telefon mai destept, vreun ICS ceva 🙂

  10. Costin says:

    Vreun iPhone, ceva!

  11. Bbcversus says:

    Vezi ca stii?! 😉

  12. Tudor says:

    primul articol care spune ceva nou si de calitate din ultima 1/2 de an

    FELICITARI!

  13. […] Facebook a cumpărat Instagram. Citiți aici, aici, aici și […]

  14. […] familie sau urmand trend-ul actual, paginile Instagram scot in fata acelasi cover photo promovat acum de […]

Comentează