MANAFU*

Abonamente Evensys

O imbratisare pentru o cola

Incep sa devin pasionat de automate (vending machines). De orice fel. De cate ori vad unul mai deosebit, ma opresc si il studiez putin. Cred ca intr-o zi vom avea automate pentru (cam) orice produse de “consum usor”. Va fi ziua in care vom cumpara si mai mult online, iar offline vom plati mai degraba aparate decat casiere.

Eram la Milano recent, in Statia Centrala (un fel de Gara de Nord), si am vazut la Media World (un fel de Media Galaxy) un automat cu diverse electronice mici, de genul celor de care avem nevoie in calatorii. Nu era o “implementare” spectaculoasa, dar mi s-a parut utila si interesanta ideea.

Insa cand ai o istorie de 125 de ani si acelasi gust de -nu-mai-stiu-cand, trebuie sa gasesti ceva spectaculos. Asa a facut luna aceasta Coca-Cola, “inventand” automatul care primeste imbratisari in locul banilor. Experimentul a avut loc la o universitate din Singapore.

Poate e timpul pentru afectiune si nu pentru lovituri de picioare, nu?

2 comentarii

  1. silvius210 says:

    Mai erau cateva ca asta, era unu care iti dadea tot felu de chestii pe langa Coca-Cola l-am vazut nu de mult tot pe undeva pe YouTube.In general au niste idei foarte smechere la reclame si chestii de genu asta .

  2. […] ce mai creative cu aceste aparate. Am scris deja despre automatul Nokia legat la Foursquare sau cel Coca-Cola care iti da o bautura daca il […]

Comentează