MANAFU*

Abonamente Evensys

Objects of Desire: QlockTwo W, Sony SmartWatch, Peeble E-Paper Watch

Cred ca sunt pe cale sa devin unul dintre cei care isi cumpara gadget-uri doar pentru ca le plac, fara o intentie de a le utiliza frecvent. Mi-am dat seama dupa ce mi-am luat iPad-ul, iar acum “microbul” incepe sa isi faca mai mult efectul, cel putin dupa ce am vazut aceste trei ceasuri.

QlockTwo W – o minunatie aflata inca in faza de concept, care in final va costa in jur de 550 de euro. Am deja o aplicatie pe iPhone similara, insa la mana ar da mult mai bine, nu?

Pebble E-Paper Watch – fenomenul ultimelor zile, proiectul de crowdsourcing care a strans 1.000.000 $ in 28 de ore si mai presus de hype, ceasul care iti aduce la mana activitatea de pe iPhone. Va costa 149 $ si va fi disponibil din septembrie.

Sony SmartWatch – fanii Android se pot bucura deja de un ceas inteligent. Sony a lansat zilele acestea modelul SmartWatch, cu touchscreen si aplicatii diverse. Costa 150$.

Ma gandesc acum daca sa imi iau doar unul sau pe toate trei. Grea incercare.

 

6 comentarii

  1. Și nu uita de I‘m Watch de la italieni: http://www.floringrozea.com/2011/12/30/objects-of-desire-ceas-destept/
    Deja pus în vânzare, cu sistem Android.

  2. Cosma Silviu says:

    Eu mi-as lua ceasul de la sony. Android rocks!

  3. Frumos ultimul!

  4. […] Se tot vorbeste de un ceas Apple. Probabil si Google lucreaza la unul. Pana la aparitia ceasurilor inteligente de “mare firma”, creatori independenti sau branduri cu vechime, cum este Sony, fac pionerat cu modele foarte interesante. Am mai vorbit despre ele pe blog. […]

Comentează