MANAFU*

Abonamente Evensys

Sarbatoresc 5 ani pe Twitter la Picnic 5

Mi-am facut cont pe Twitter pe 1 mai 2007. Nici nu stiu cum au trecut 5 ani. Am fost sceptic la inceput, ba chiar enervat un pic de “simplitatea” mesajelor: “Buna dimineata!”, “Mananc cartofi prajiti”. Cateva conferinte care au urmat mi-au aratat ce putere are acest nou canal si m-au convins sa il iau in serios. Cam dupa o luna.

O vreme am scris in engleza. Aveam cativa followers straini si ma gandeam sa fiu relevant si pentru ei. La scurt timp, am abandonat ideea. Mi-am dat seama ca Twitter e un tool personal si de proximitate.

Desi am mai pierdut din entuziasm, cinci ani mai tarziu, pot spune ca Twitter a avut un rol important cam in tot ce am facut (evenimente, proiecte, campanii). Chiar m-a salvat intr-un moment “critic”.

Cum spuneam si in titlu, maine, pe 1 mai, sarbatoresc – fara tort, dar cu o bere – cei cinci ani la Picnicul organizat de Studio Foto Union, in Parcul Herastrau, dupa modelul consacrat. Draga cititor sau urmaritor, daca esti inca in Bucuresti si vrei sa ne faci o vizita, te asteptam negresit. Doar sa imi lasi un comentariu sau mesaj (sms, Twitter, Facebook), ca sa stiu cata bere sa pun la rece.

Tags:

6 comentarii

  1. Haotik says:

    Pune Haotik + 1 desi cred ca berea trebuie sa o dau eu, asa ca sa imi spui ce bere preferi.

  2. Ana Q. says:

    O sa fiu si eu prin zona, poate trec sa va salut. 😛

  3. CezarV says:

    Pot sa vin si eu?

  4. E deschis pentru toata lumea!

  5. CezarV says:

    Pai astept coordonatele aici sau pe mail 🙂 multumesc!

  6. Am vazut prea tarziu comment-ul. Next time, OK?

Comentează