MANAFU*

Abonamente Evensys

Bloguri si cititori

Caut tot feluri de idei de a ma apropia de cititorii acestui blog dincolo de contactul avut cu materialele publicate. Am intrat in Sondajul de Audienta, pe care inca il puteti completa. Am anuntat deja o petrecere pentru ianuarie 2013, la 7 ani de blogging, dedicata cititorilor. Insa pana apar rezultatele sondajului si trecem anul, mai caut si alte ocazii.

Asa ca m-am gandit sa pregatesc ceva pentru cititorii mei. Mai mult, nu imi doresc sa fiu singur in ideea asta, asa ca acum fac o lista cu 10 bloggeri care tin la fel de mult sa isi cunoasca cititorii. Sa vedem ce va iesi.

7 comentarii

  1. Șerban says:

    Pe cititorii mei, ăia de-i numeri pe degetele de la o mână (hai, fie! De la ambele mâini + picioare), am încercat să-i cunosc scriind un artico despre asta, însă reacţiile au fost mult mai puţine faţă de ce zice Analytics că ar trebui să fie.
    Poate că un sondaj de genul ăsta ar fi mai eficient. În cazul tău a fost? 🙂

  2. Papa says:

    Și eu aș vrea să-mi cunosc cititorii. Vreau să merg la un cico la un moment dat. 😀

  3. Papa says:

    …cu o parte dintre ei 🙂 că n-am mai terminat propoziția 😀

  4. Blogatu says:

    Cu siguranta ca vreau si eu sa-mi cunosc cititorii. Pe majoritatea ii cunosc. Si nu sunt putini 🙂

  5. Blogatu says:

    Vreau sa zic ca-i cunosc nu numai online, ci si offline.

  6. Irina. says:

    Prima pagina la intrebarea nr.2, completez la “Alta varianta” si cand vreau sa trec in pagina urmatoare imi spuna ca n-am raspuns la intrebarea nr.2. Cred ca nu imi recunoaste campul “alta varianta” sau ceva..

  7. Yepi says:

    Ideea cu petrecerea suna bine.

Comentează