MANAFU*

Abonamente Evensys

Cum a intrat Selgros in Social Media

Daca il intrebi pe Arhi ceva despre Selgros, iti va spune probabil ca e locul cu cei mai buni mici din Romania. Daca il intrebi pe Gaben, el iti va spune despre ineditul concurs lansat de retailer in social media.

Apreciez mult pasul facut intr-o zona care s-a cam prafuit in ultimii ani, cea de user generated content. Mai tineti minte cate campanii erau acum 3-4 ani? Atuul este insa Gaben, unul dintre putinii creatori de video content de la noi care au reusit sa stranga o comunitate de privitori. Acum provocarea lui este sa ii transforme in creatori.

Romanul este foarte creativ (cazul 1, cazul 2), doar ca are nevoie de un impuls.

UPDATE: La o zi dupa ce am pus in draft acest post, am prins de la Claudiu Ciobanu vestea ca Selgros are o prezenta deja extinsa in social media, ceea ce ma bucura si mai mult. Ar urma un firesc Bloggers’ BBQ Day, dar banuiesc ca deja cineva lucreaza la acest proiect.

1 comentariu

  1. nwradu says:

    Mici? Ha! Carnati! Aveau acum niste ani cei mai buni carnati din lume, prajiti chiar in Selgross, de luam acasa cate unul gigantic si mancam doua zile din el. Nu stiu daca mai au, ca n-am mai fost de mult (in principal din cauza legitimatiei, ca in weekend nu pot sa-mi fac una), dar carnatii aia erau geniali.

Comentează