MANAFU*

Abonamente Evensys

Cum sa pui link pe o anume secventa intr-un clip pe YouTube

Avem din ce in ce mai putina rabdare, iar YouTube de la o vreme gazduieste clipuri din ce in ce mai lungi. Ati vazut clipul de 5 ore cu Adriana Lima? Sa zicem ca vrei sa arati prietenilor momentul important de la minutul 2:09:42. Ce faci?

Le spui sa priveasca tot clipul, pentru a intelege mai bine momentul, sau, mai usor, le spui exact minutul, nu? Probabil mergi pe a doua varianta. Sau mai bine alegi YouTube Time, un instrument simplu online care iti ofera posibilitatea de a crea un link direct catre minutul 2:09:42.

5 comentarii

  1. Radu says:

    Nu mai simply dai click dreapta pe sliderul de play si dai copy link at specified time? (sau ceva de genul asta, oricum, cu click dreapta).

  2. Cip says:

    Sau in orice video de pe youtube dai click dreapta in momentul respectiv si alegi “copy url at current time”…

  3. Sau dai click pe share>options>start at şi apoi copiezi linkul… De ce ai avea nevoie de un program third party?

  4. aHUIBAN says:

    Youtube iti ofera posibilitatea sa dai share la un video folosind un link care sa te trimita direct la minutul si secunda dorita de tine; de ce sa folosesti alte instrumente?!

    Sub video-ul de pe Youtube, dai Share > Sub link alegi Options > si selectezi Start at 0:00

  5. Unii vor prefera si varianta asta in doi pasi. E ca la Twitter. Cei mai multi inca folosesc twitter.com desi au si alte variante mai simple la indemana. La fel e si cu Bit.ly. Multi nu si-au pus o extensie in browser. Chestie de preferinte si comoditate.

Comentează