MANAFU*

Abonamente Evensys

Testul meu cu Dragon Dictation

“Am făcut mai multe încercări cu aplicația Dragon Pitești. Cele mai multe nu mi-au reușit. Acesta este testul final pe care au astfel public pe blog. Văd că iese mai bine decât celelalte. Oricum cred ca cei care sunt sâsâiți au o problemă. Ca și mine. Îmi dau seama acum că secretul creste să vorbești EMLAR și foarte răspicat.”

Tocmai ati asistat la testul meu cu aplicatia Dragon Dictation. Cele mai multe incercari au fost un pic pe fuga, nu spuse rapid, dar nici sacadat. Si au esuat in marea lor majoritate. Eu cred ca e o aplicatie utila si voi incerca sa imi perfectionez dictarea. Un punct in plus din partea mea pentru diacritice.

Acum doua zile, la lansarea pe piata din Romania, cativa jurnalisti si bloggeri au primit aplicatia in teste. De astazi este disponibila pentru toata lumea. Nu stiu daca intre timp a fost actualizata in App Store. Din ce am inteles, peste 10 zile va fi disponibila pentru toata lumea. Stiu ca sunt multi curiosi, asa ca o sa solicit agentiei sa permita distributia aplicatiei pentru inca un user. Daca ai un iPhone si vrei sa testezi Dragon Dictation, lasa un mesaj in comentarii. O sa trag la sorti maine seara.

3 comentarii

  1. Adrian says:

    chiar sunt curios să testez aplicația.

  2. e disponibila in appstore deja.
    la postul anterior nu era

  3. gLauR says:

    M-ar interesa si pe mine versiunea pt iphone

Comentează