MANAFU*

Abonamente Evensys

Trei evenimente de social media de notat in agenda

Dupa un inceput de an plin de conferinte de marketing, advertising, mobile si online, vara aduce trei evenimente cu traditie deja in comunitatea social media. Anul acesta, mai mult ca oricand, am vazut cum interesul pentru platformele sociale a trecut dincolo granitele companiilor mari. Vorbesc despre un interes real fata de utilizare acestui canal de promovare si comunicare din partea unor companii obisnuite mai mult cu marketingul traditional. Iata ce urmeaza:

31 Mai – Brasov – Social Media Summit Brasov – Organizat de revista Biz, conferinta se inscrie in turneul national inceput acum mai bine de 2 ani. Summit-ul ramane platforma care a popularizat social media cel mai bine la nivelul marilor orase, oferind un loc de intalnire intre comunitatile de bloggeri si de marketing.

11 iulie – Bucuresti – Social Networks Conference – Cel mai cunoscut eveniment dedicat retelelor sociale de la noi revine cu o agenda special creata pentru oamenii de marketing care au deja experienta in social media. Este un ghid avansat de promovare si comunicare, care isi propune sa ofere noi idei brandurilor.

12 – 15 iulie – Paraul Rece – Social Media Summer Camp – Tabara de social media care aduce in acelasi loc bloggeri cunoscuti si oameni din companii pentru patru zile de discutii, dezbateri si schimburi de idei. Este locul in care companiile pot interactiona cel mai bine cu ceea ce numim social media influencers.

2 comentarii

  1. L3ST says:

    Eu as scoate linkul catre Social Networks Conference, site-ul arata ca un santier de constructii.

  2. Era gresit link-ul!

Comentează