MANAFU*

Abonamente Evensys

Unul scapa, altul o pateste. Ce se poate face?

Miercuri m-am dus la o Posta sa ridic un colet international. “Aveti delegatie?”. “N-am, dar e pe numele meu!”. “Mergeti la doamna Diriginte. La cealalta intrare”. Ies si pe drum imi vine ideea sa iau o carte de vizita cu mine. In loc de delegatie.

Geanta cu laptop, token-uri, stampila si cartile de vizita era in masina. Deschid portbagajul din telecomanda si in cateva secunde aud o voce: “Mutati masina, ca v-au fotografiat si vin sa o ridice!”. Era un “inger pazitor” de la un butic de alaturi. M-am urcat in masina si m-am mutat pe un loc marcat. Am avut noroc.

Simona Tache nu a avut noroc. A ramas fara masina si vrea sa dea in judecata pe cine e responsabil de ridicare.

6 comentarii

  1. cornell says:

    Simona nu are nicio sansa cu datul in judecata. spun din proprie experienta.
    raspunsul dat de judecatorie? iata-l: Respinge ca neintemeiata exceptia lipsei calitatii procesuale pasive a intimatei Directia Generala de Servicii Comunitare Sector 1 pe capatul de cerere avand ca obiect restituirea sumei de 833 lei. Admite exceptia lipsei calitatii procesuale pasive a intimatei SC CFR TRANSAUTO SA pe capatul de cerere avand ca obiect restituirea sumei de 833 lei . Respinge cererea avand ca obiect restituirea sumei de 833 lei formulata impotriva intimatei SC CFR TRANSAUTO SA ca fiind introdusa impotriva unei persoane lipsite de calitate procesuala pasiva. Respinge plangerea contraventionala ca neintemeiata. Respinge cererea avand ca obiect restituirea sumei de 833 lei ca neintemeiata. Cu recurs in 15 zile de la comunicare. Pronuntata in sedinta publica, azi, 11.11.2010.

  2. Coletul l-ai gasit intreg, sau aveai gauri, rupt, mai putine lucruri in el, … Am patit-o cu un colet international.

  3. Sorin says:

    Si daca o ridica ce….. alt “inger pazitor” avea grija ca tot raul sa fie spre bine 🙂

  4. ProTip: Lasa o cana plina cu cafea pe bord! Nu o va ridica nimeni pentru ca le va fi frica sa nu o verse. Daca o varsa (adica 100% sigur), i-ai spart cu despagubirile.

  5. Adrian says:

    Am mai auzit treaba cu cana de cafea plina. Nu stiu cat este de adevarat, dar oricum in Bucuresti cu ridicatul masinilor este japca. Nu se poate sa ridici masinile de pe strada si sa refuzi sa faci parcari. Toata lumea se vaita ca nu sunt bani, dar fondurile europene nu suntem in stare sa le folosim…le dam inapoi ca nu avem un proiect pus la punct. Unde sa parcheze omul masina? In scara blocului?

Comentează