MANAFU*

Abonamente Evensys

Acum poti schimba adresa paginii de Facebook!

Este una din cele mai bune vesti pe care Facebook le-a adus iar “pe ascuns”. Sau cel putin eu nu am vazut un buzz pe tema aceasta. Traditional, puteam alege un username pentru o pagina de Facebook si cu el ramaneam. Daca faceam rebranding, aveam o problema. De cateva zile, se pare, exista posibilitatea de a edita acest URL. Am testat pe o pagina si a mers. Din ce vad acum, aceasta noua schimbare poate fi facuta doar o singura data. Deci nu va jucati cu numele paginii.

Procedura e foarte simpla. Intrati (logat) pe pagina, alegeti Edit Page si apoi imediat Update Info. Vei ajunge in sectiunea Basic Information, iar la capitolul Username, ve vedea “Change username“. Urmeaza o verificare a noului nume (disponibilitatea) si confirmarea finala. (via)

4 comentarii

  1. Roxana Olaru says:

    Optiunea asta este valabila de vreo 3 luni 🙂

  2. doar ca nimeni nu a vorbit de ea acum 3 luni, pentru ca aproape nimeni nu a incercat sa schimbe username-ul.

  3. Roxana Olaru says:

    corect
    btw, daca am creat o pagina direct de pe userul meu, ma pot loga cumva pe facebook direct ca pagina respectiva? (spre exemplu eu am creat o pagina dar nu o pot asocia cu contul de pinterest pentru ca mereu imi zice ca sunt logata ca Roxana sau sa switch back la Roxana).

Comentează