MANAFU*

Abonamente Evensys

Ce alegeti: aplicatie de mobil sau mobisite?

Blogul meu are deja o aplicatie pentru telefoanele Nokia si una pentru cele dotate cu Android. In curand, va avea si una pentru utilizatorii de iPhone. Dar daca ma intrebati ce prefer intre o aplicatie si un mobisite, pun degetul pe optiunea a doua. Cred ca inainte de a construi o aplicatie, o companie ar trebui sa aiba o versiune a site-ului pentru telefoanele mobile. Daca totusi insistati sa aveti o aplicatie pentru mobil, atunci va invit sa parcurgeti infograficul de mai jos. Sper sa va duca la un raspuns acceptabil.

Pentru blog, folosesc o versiune de mobil basic, pe care o au, cred, toti utilizatorii de WordPress. Ma gandesc sa imi fac totusi una dedicata. Imi place cum e cea de la Gadgeteer.ro. Sau pot apela la un serviciu gen bMobilized.com. Ce alte optiuni pentru mobisites mai stiti?

6 comentarii

  1. vali says:

    marele dezavantaj e când vrei să publici ceva pe twitter sau fb, pentru că aplicatiile nu ştiu că eşti logat deja pe fb şi vor să te autentifici prin ele. de aia un mobisite e ok.

  2. Alexandra says:

    Aplicatiile mobile sunt pentru un plus de interactivitate, Mobisite-urile sunt mai potrivite pentru bloguri si content sites.

  3. Bob says:

    Acum depinde si de mobisite – pentru ca pe iPad, pluginul onswipe pe care il folosesti iti face blogul complet inaccesibil – pe cand daca ai renunta la plugin, ar fi perfect navigabil – vezi screenshot – http://cl.ly/2e0L2P3S232u1E1A0f0O

  4. Daniela says:

    De ce nu ti-ai pus blogul in Google Play?! Era mai simplu. 🙂

  5. Renunt, renunt!

  6. Descopera says:

    cred ca asta depinde si de telefon, daca telefonul are un procesor cat de cat care suporta o aplicatie atunci mai mult merita aplicatia, insa daca e un telefon mai slabut sau care functioneaza mai greu, mobisite 🙂

Comentează