MANAFU*

Abonamente Evensys

Ce cred ca va marca viitorul social media

Inainte sa va povestesc despre Ford Focus EcoBoost, vreau sa va prezint una din ideile care cred eu ca vor intra in istoria social media de dupa Facebook, realizata de producatorul auto. Desi nu vom tine minte aplicatia Keyfree Login asa cum ne vom aminti de Facebook, ea ne ofera o mica parte din ceea ce ne lipseste acum: accesul rapid la platformele sociale.

Acum cateva zile, am incercat sa public ceva pe blog de pe telfonul mobil. Nu un simplu text, ci un post cu video si foto. Mi-a fost peste mana. M-am miscat incet, am iesit si am intrat in aplicatii. In fine, nu a fost o experienta usoara. Atunci i-am spus unui cunoscut ca viitoarea mare inventie sociala va avea legatura cu interconectarea si comunicarea intre diversele pratforme sociale si platformele mobile. E ceea ce a facut deja Apple cu Twitter si mai nou cu Facebook pe iPhone.

Ford nu ne propune o astfel de platforma (care probabil va veni by default cu un sistem de operare), ci un alt mare ajutor: o aplicatie de management pentru multiplele noastre parole. Nu va spun mai multe, va las sa urmariti clipul de mai sus.

3 comentarii

  1. al_core says:

    este exact pasul pe care trebuiau sa’l facă dezvoltatorii aplicației 1password!

  2. Razvan says:

    Viitorul de care zici tu il facea Ubervu initial, in 2007. Acum, in afara de blog, e destul de simplu sa faci sharing pe celelalte platforme.

  3. Ergo says:

    totusi ar trebui sa aiba si o optiune cu face/voice recognition, altfel daca imi pierd telefonul imi pierd toate conturile, ntz ntz.. iar cuvantul safest nu mi se pare justificat

Comentează