MANAFU*

Abonamente Evensys

Mai multi votanti, un singur vot, o mare sansa!

Votantul nr. 1
Cred că singurul lucru special la Nicuşor Dan este că n-are nici o şansă.

Votantul nr. 2
Nu-l votez că n-are şanse.

Votantul nr. 3
“Îl votez pe Nicuşor Dan, deşi nu cred că va câştiga”

Votantul nr. 4
O să votez cu Nicuşor Dan, tocmai pentru că nu-i dă nimeni nici o şansă. Aşa cum nici noi nu ne dăm, de ani de zile.

Mi-ar placea ca pe langa vot sa-i acordam lui Nicusor Dan mai multa incredere. Sa ne acordam noua mai multa incredere. E chiar o mare sansa.

7 comentarii

  1. Maia says:

    L-as vota, probabil, daca as locui in Bucuresti…

  2. dana says:

    PDL-ul ii dă o şansă.Gigi Becali, Anghel Iordănescu, Irinel Columbeanu, Nicuşor Dan nu au altă menire decît să fure voturi de la Sorin Oprescu.Păcat de băiatul asta…daca era pe bune independent, i-as fi dat o sansa, dar la consiliul local…

  3. dana says:

    app eu cred că din cauza lui Nicuşor Dan, PDL-ul a rămas fără bani de campanie pentru Sulfina Barbu şi Prigoană, căruia cred că angajaţii de la Rosal i-au gândit sloganurile…Nu de alta, dar se vede treaba făcută cu cap şi cu mulţi bani şi treaba făcută aşa să fie..

  4. alina says:

    Foarte tare parerea votantului numarul 1…de acord cu el….nu are niciun fel de sanse….de asta spun ca este un nou “remus cernea, dar fara plete si la costum”:)

  5. Cernea nu e secretara lui Ponta acum?

  6. nea'Mielu says:

    happy trolling! 😀 tot in 4 puncte:

    1. de ce draq ar vota cineva pe cineva care nu are nici o sansa?!
    2. este evident ca nu are nici o sansa, asa ca de ce sa evidentiezi chestia asta, mai ales in felul asta, redundant, redundant, redundant, redundant? nu suna asa, oleaca, a subliminal? picatura chiezeasca?
    3. dupa gog, al dracu’ sa fie ala care mai voteaza ceva din online. numa’ asa, sa vedem daca se confirma puterea online-ului. 😀
    4. discutam cu cineva si ma trezesc ca imi zice ca daca ar fi sa voteze ar vota cu nicusor. ups. de ce, zic. de dragul campaniei, zice. nu am accesat site, fara sa vad “voteaza nicusor”. acum, eu inteleg ca o fi independent, tanar, dezinteresat, etc. dar lovelele de promovare adsense de unde vin?! din bugetul lui independent? 😀 nu pun la socoteala faptul ca eu nu am vazut nici urma de promovare (pentru ca folosesc add-blockere) :P..
    5. (uite ca eu pot mai mult!) – de ce mai spui chestiile astea dupa ce s-a incheiat oficial campania eleftorala? ai ceva de pierdut? 😀

    bref – bucurestiul ar trebui sa voteze cu cine simte ca merita. nu traim online, cu totii vrem un oras verde, fara caini, cu transport gratuit, fara tantari, cu mai multe biciclete, fara lupte intestine, cu strazi curate si cu parcuri, de ce nu, cu autostrazi suspendate, strazi aspirate, si orice au mai propus diversi candidati. dar as prefera sa facem chestia asta decent, asa cum ne dicteaza constiinta, si mai ales sa o facem, indiferent ce opinie am avea. pentru ca o opinie molfaita in fata televizorului, sau aici, pe blogul tau, sau pe altele, nu valoreaza nici cat o ceapa degerata.
    iar nicusor sa fie sanatos, sa mai candideze si alta data 😀

Comentează