MANAFU*

Abonamente Evensys

Social Media in Romania (iunie 2012)

Social media isi continua ascensiunea in mediul online romanesc. Nu vedem salturi notabile, insa merita urmarite cateva trenduri: Cand va ajunge LinkedIn la 1.000.000 de conturi la noi? Care este “next level” pentru TPU? Ce sustine cresterea Foursquare in Romania?.

Dincolo de aceste intrebari, remarc cresterea accelerata a unor conturi de Twitter. Daca ne uitam in ZeTweety, celebritatile media active in blogosfera si cei mai cunoscuti bloggeri romani ocupa prima parte a clasamentului dupa numarul de followers.

4 comentarii

  1. […] Orange, s-a relansat siteul Wizzair.com, vanityURLul paginii de Facebook poate fi schimbat, cifrele social media în România pe iunie, Facebook v-a înlocuit adresa de mail cu cea din sistemul lor de mesagerie, Microsoft a […]

  2. Foursquare poate creste si influentat de numarul crescand de oferte pe care diferite localuri le ofera prin acest sistem?

  3. […] Social Media in Romania (iunie 2012) […]

  4. Bogdan says:

    Poti sa te referi si la cifrele obtinute statistic si raportate regulat de UE – vezi http://ec.europa.eu/information_society/digital-agenda/scoreboard/countries/ro/index_en.htm

Comentează