MANAFU*

Abonamente Evensys

Traim in era vitezei

Vorbeam acum doua zile cu partenerii mei de hosting de la Hostway despre noua lor oferta pentru servere. Ceva ce in mod normal nu ne pare interesant, dar cand avem nevoie, ne capteaza toata atentia. Imi spuneau ca au reusit sa ofere ceva unic in lume: sa iti activezi un server in numai o ora. Si in peste 10.000 de configuratii. E interesant pentru ca activarea dureaza, in Romania, de la cateva zile in sus.

E si mai interesant pentru ca un domeniu foarte tehnic si deloc atractiv vine, printre multe alte exemple care nu imi vin chiar acum in minte, in intampinarea dorintei noastre de a avea totul mai repede si cum vrem noi. Acum chiar. Un exemplu bun ar fi procesul “Buy with 1 click” de la Amazon.

Si mai este ceva. Ne dorim totul acum si chiar reusim sa avem. Exista din ce in ce mai multe posibilitati de a ne indeplini dorintele. Steve Jobs s-a hotarat sa inlocuiasca ecranul de plastic al iPhone-ului cu doar 6 saptamani inainte de lansare, iar compania a avut abilitatea logistica de a lansa la termen.

Comentează