MANAFU*

Abonamente Evensys

Cand faima e prea mare, ce se intampla cu produsul?

Cum se face oare ca de cand Chrome a devenit cel mai popular browser din lume, mie imi merge din ce in ce mai prost? E o consecinta a succesului? Asa se intampla cu toti cei care ajung sus? Cel putin in lumea browser-elor exista precedente.

Lumea se bucura de performanta Chrome, insa ce relevanta are acest lucru pentru utilizator? E la fel si cu Samsung a devenit numarul 1 intre producatorii de telefoane mobile sau cu Android a depasit iOS pe smartphones (desi overall iOS domina pe terminalele mobile). Asta insa e o alta discutie. Intre timp, ma gandesc sa ma intorc la Firefox.

4 comentarii

  1. cosmin says:

    eu m-am intors deja. cu regrete dupa inmormantarea chrome (mai revin si mai ud florile din cand in cand), dar m-am intors

  2. Pyrro says:

    Poti sa incerci chromium sau cool novo 🙂 sunt construite pe chrome si merg mult mai bine.

  3. cotos says:

    Nu as putea sa ma reintorc pe firefox..Chrome ramane cel mai bun, il folosesc chiar de la prima versiune, si eu sunt mutlumit de performantele sale

  4. Penultima versiune de Chrome mergea destul de prost. Versiunea 20 care a aparut de putin timp merge destul de bine. Mie Firefox 13 imi merge destul de bine insa da multe erori.

Comentează