MANAFU*

Abonamente Evensys

Cum va fi la Social Media Snow Camp 2012

M-am intors astazi de la Paraul Rece. Am mai ramas o zi dupa incheierea Social Media Summer Camp. Era prea cald in Bucuresti si o furtuna anuntata la munte era cel mai bun mediu pentru un brainstorming cu echipa Biz despre editia de iarna a taberei.

Evenimentul abia incheiat ne-a aratat ca exista un interes foarte mare in randul companiilor si agentiilor sa interactioneze cu blogosfera si sa faca pasi mari in social media. Iar interactiunea intre participanti este foarte importanta, ceea ce a facut din exercitiul practic un mare succes al editiei de vara. Vedeti aici cateva marturii.

In iarna, tabara va veni cu un concept nou, orientat mai mult spre partea practica si cu dorinta de a raspunde provocarilor punctuale ale audientei.

Data pentru Snow Camp nu e inca stabilita, dar va puteti nota in agenda un final de noiembrie / inceput de decembrie. Sper sa ne vedem acolo.

3 comentarii

  1. […] voi fi prezent neaparat la Social Media Snow Camp din iarna viitoare … Nu de alta, dar macar Manafu, Chinezu si Groparu sa mai aiba macar inca odata ocazia sa se intrebe: “Ce naiba cauta asta […]

  2. Iulia says:

    Vreau sa aflu si eu detalii pentru inscriere la Social Media Snow Camp 2012. Multumesc! 🙂

Comentează