MANAFU*

Abonamente Evensys

Experimentul pe Pinterest continua

In urma cu o luna si jumatate, porneam un experiment pe Pinterest alaturi de patru alti bloggeri (Andreea ReteaSabina CornovacAlexandru Negrea si Mihai Dragomirescu) si de magazinul online ZorileStore.ro. Ne propuneam sa stimulam  pe cea mai noua platforma social media la moda, daca pot spune asa. Lansam atunci o competitie de tinute de vara, care urma sa se desfasoare timp de doua luni. Dupa prima luna, am strans 76 de inscrieri, depasind estimarile noastre (50) pentru intreaga perioada.

Ne-am pus un target relativ modest tinand cont de popularitatea inca mica a Pinterest in Romania, de vara care scade traficul online si de tintele unor campanii pe bloguri. Mai sunt asadar inca doua saptamani pentru My Summer Style, asa ca va invit sa veniti alaturi de noi.

5 comentarii

  1. Mathe Karoly says:

    Numai bine bune cu foarte bine pot sa scriu, bineinteles ce are legatura cu acest caz.

  2. George says:

    eu nu reusesc nici cum sa dau pin la produse 🙁 cum se procedeaza?

  3. nico says:

    am nevoie de ajutorul vostru cum urmez mai departe pasul pentru a include (pin) miam facut cont dar nustiu mai departe ma ajuta cineva ?

  4. Amanda says:

    Prea complicat. Folosesc Pinterest de multa vreme, dar ce cereti voi mi se pare inutil de complicat pentru o tragere la sorti si un voucher de 500 lei. Sorry, poate altadata.

Comentează