MANAFU*

Abonamente Evensys

Intra in direct online cu sportivii romani de la Londra

Jocurile Olimpice ne-au scos un pic din haosul politic care a cuprins tara in ultima luna, iar victoria sportivilor nostri ne-au dat din nou motive de mandrie nationala. Nu stiu cum se simte un sportiv dupa ce incheie o proba, nu stiu daca se bucura de incurajari sau daca simte mandria celor de acasa, daca stie ca multi romani il incurajeaza pe Twitter, Facebook sau in fata televizorului. Dar putem sa ii aratam.

Astazi de la 14.30, putem sa ii aratam Alinei Dumitru cat de mandri suntem. Si cred ca are nevoie acum mai mult ca oricand. Va fi online pe platforma “Impreuna la Jocurile Olimpice“, realizata pe Facebook de Vodafone cu sprijinul Pro TV. Intrati si puneti o intrebare, iar Alina va va raspunde. Intrati si puneti o incurajare, iar Alina va va zambi probabil, simtind sustinerea voastra.

Iar de la 15.00, il intalnim in acelasi loc pe Alin Moldoveanu, cel care a adus primul aur pentru Romania la JO de la Londra.

Am zis si ieri pe Twitter. Daca ar fi sa port tricoul Romaniei, pentru olimpicii romani l-as purta cu toata mandria mea.

1 comentariu

  1. […] ce am simţit când am văzut-o pe Alina în finală, am scris aici. Acum, la iniţiativa lui Manafu şi prin intermediul Vodafone, putem toţi să vorbim cu Alina şi să îi spunem cât de mândri […]

Comentează