MANAFU*

Abonamente Evensys

Poti sa fii blogger oficial la Social Networks Conference 2012

Pe 11 iulie, va avea loc cea de-a treia editie a Social Networks Conference, prima conferinta de marketing si comunicare in retelele sociale din Romania. Anul acesta ne-am propus sa facem un upgrade in continut, tinand cont de avansaul pe care Facebook l-a luat si la noi, dar si de noile retele sociale care au prins teren TPU, Pinterest, Foursquare.

Alaturi de AVON, partenerul evenimentului, lansam din nou un program de “official bloggers”, care sper sa atraga atentia celor care vor sa avanseze profesional in scoial media. Cautam asadar 5 bloggeri oficiali.

Care sunt cerintele pentru a deveni blogger oficial?

Cautam clar oameni activi in social media, posesori de blog, conturi pe Twitter si Facebook. Pasiunea pentru blogging, social media si mai ales tehnologie trebuie probata cu referinte pe blogul personal (insemnari, participari la evenimente etc).


Cum se fac inscrierile?
Cei interesati pentru “postul” de blogger oficial sunt invitati sa trimita un e-mail pe adresa office [@] evensys [.] ro, cu titlul “AVON Official Bloggers” in care sa specifice numele si datele de contact, alaturi de link-uri catre blogul personal si conturile de Twitter si Facebook. Pot fi specificate orice alte informatii relevante pentru profilul personal.

Cei cinci bloggeri vor fi anuntati luni, 9 iulie.

4 comentarii

  1. Tati says:

    Mi se pare ciudat sa vorbim de social media si vorbim doar despre bloguri si cele 2 mari puteri facebook,twitter fara a preciza faptul ca sunt mult mai multe retele sociale, insa probabil ca doar acestea sunt vazute datorita numarului mare de romani ce il folosesc.

  2. Alex says:

    Nu se va vorbi doar despre Facebook si Twitter, cum scrie in in articol, se va pune accent pe cresterea Facebook dar si despre TPU, Pinterest, Foursquare, si nu se va vorbi despre bloggeri, doar vor fi invitati 5 blogger oficiali prin programul “official bloggers”.

  3. […] Avon va pune la bataie 5 pozitii de bloggeri oficiali pentru acest eveniment. Pentru a participa trebuie sa fii activ in social media si sa ai un blog. Pentru a aplica acceseaza linkul acesta. […]

  4. […] Avon va pune la bataie 5 pozitii de bloggeri oficiali pentru acest eveniment. Pentru a participa trebuie sa fii activ in social media si sa ai un blog. Pentru a aplica acceseaza linkul acesta. […]

Comentează