MANAFU*

Abonamente Evensys

Antrenament pentru omul de PR 2.0

In urma cu un an, lansam o editie pilot a Online PR Boot Camp, un training intensiv de 2 zile destinat oamenilor de comunicare din companii si agentii. Dupa acel prim episod, au mai urmat alte doua intalniri, iar acum ne pregatim pentru editia a patra. Daca lucrezi intr-o agentie sau departament de PR, iti recomand sa iti treci in calendar datele de 19 si 20 septembrie 4 – 5 octombrie.

Ce se intampla la Online PR Boot Camp?
Avem la dispozitie doua zile. Prea putin timp pentru a invata tot ce este de stiut despre PR si social media, insa avem destul timp sa trecem prin cele mai importante detalii, cele mai relevante idei si solutii si sa abordam provocarile majore ale comunicarii in mediul online.

Mai mult decat atat, 50% din timpul petrecut impreuna va fi dedicat exercitiilor practice in echipe. Aflam lucruri noi si invatam prin practica.

Despre ce se vorbeste la Online PR Boot Camp?
Vorbitorii invitati vor aduce foarte multe experiente si exemple actuale si, printre multe altele, vom puncta acele lucruri esentiale pentru o companie astazi:

  • Cum stabilesc strategia generala de Social Media
  • Cum desfasor o campanie in Social Media
  • Cum optimizez prezenta companiei pe Facebook
  • Cum lansez un produs pe piata cu ajutorul Social Media
  • Cum fac fata unei crize de imagine in mediul online
  • Cum eficientizez timpul petrecut in social media

Cine participala Online PR Boot Camp?
In general, cursul a fost gandit pentru orice om de PR. In particular, este pentru cei care vor sa intre in social media, vor sa isi schimbe job-ul in aceasta zona sau au o oportunitate in cadrul companiei / agentiei.

Cursul se desfasoara cu un numar de maximum 30 de persoane.

Comentează