MANAFU*

Abonamente Evensys

Aplicatia care nu uita sa iti stinga monitorul

Cum sunt pe cale sa revin in tara si nu am la dispozitie un calculator acum, va invit pe voi sa imi spuneti daca aceasta aplicatie minunata functioneaza asa cum spune. GreenCam iti stinge automat monitorul de la calculator atunci cand ai plecat de la birou. Practic, aceasta aplicatie iti transforma camera in senzor de miscare, care “observa” cand parasesti scaunul.

5 comentarii

  1. nea'Mielu says:

    asta e o aplicatie cu adevarat inutila. daca iti setezi compul sa stinga ecranul la 5 minute de inactivitate, sa zicem, nu obtii acelasi lucru?

  2. Sara says:

    Mie mi se pare foarte interesantă aplicația, dar încerc să o downloadez de 15 minute și nu vrea, orice aș face. Dacă apuci să o folosești, chiar aș vrea să știu cum e.

  3. Probabil le-a cazut serverul dupa postul meu. 🙂

  4. Felix says:

    Ideea e misto, doar ca as adauga alte principii de functionare. Aplicatia ar trebui sa fie sincronizata cu alta aplicatie de pe telefon. iti setezi locul calculatorului cand esti in fata lui, si sa ai 2 optiuni: cand pleci mai departe de raza x monitorul sa iti intre numai in stand by (sau lock chiar) si cand iesi din raza z a calculatorului acesta sa se stinga de tot.
    Acuma ca am vazut aplicatia asta cred ca ar fi geniala daca s-ar mai adauga aceste optiuni.
    Voi ce credeti?

  5. Am un feeling ca e tot ideea celor de la apple

Comentează